- Katılım
- 1 Kas 2012
- Mesajlar
- 2,488
ya bende ön diski tamburuyla komple deyiştirmek istiyorum buna uygun kaliteli disk papuç nasıl bulabiliriz
Dostum wolflerin ön fren alt merkezi sorunlu. Alt merkezi değiştireceksin ve bütün problemler düzelecek.
ya bende ön diski tamburuyla komple deyiştirmek istiyorum buna uygun kaliteli disk papuç nasıl bulabiliriz
Dostum wolflerin ön fren alt merkezi sorunlu. Alt merkezi değiştireceksin ve bütün problemler düzelecek.
tahsin kardeş benim ön frende aynı dısk yamuk gibi tutuyor yanı sıkıp bırakıyor gibi alt merkezden mi kaynaklanıyor. eğer alt merkezdense ne marka almak gerekir ve kendimiz takabilir miyiz.
150cc scooter merkezi uyuyor. Kendinde değişirsin ama sıfırdan hava almayı bilmen lazım. Havasını tam alamazsan hiçbir anlamı kalmaz.
Bizim taktığımız merkez biraz farklıydı. Balata bağlantı civatası diske sürttü. Diski taşlayıp boydan biraz küçülttük.
Uydurduk yani.
Ama eski merkez beş para etmezmiş onu anladım. Kaçtane balatamı yaktı. Yeni merkezi takınca bir balatayı 10.000km kullandım. Ötekinide 12.000km.
150 scooter ama marka model ne tam bilgim yok bu konularda birde sıfırdan hava alma ne demek.
Bende ön fren zayıflayınca söküp balataları kontrol edeyim dedim.meğer balata yokmuş...
En sağdaki yenisi
http://s24.postimg.org/72xxjrzx1/IMG_20151122_100729.jpg
Söküp takmayla bişey olmaması lazım.disk yağlanmış falan olmasın?
Ewet yağlandı lastik kontrol edilirken havuzdakı su yağlıydı ona dikkat etmiştim. ne ile temizleyebilirim acaba balata temizleyici benzin.