İstanbul Gece Çiy Düşmesi Dikkat- Bu Sezon da Düştük

Yağmurun ilk yağdığı an, sabah-akşam yağan çiğ, dere, kanal, haliç üst geçitleri kışın çok tehlikelidir. Gerek otomobil, motorsiklet, bisiklet fark etmez hafif frende bile kayar gidersiniz, lastiklerinizin markası, kilometresi fark etmez buz gibi kaydırır. Geçmiş olsun. Okuyan arkadaşların da kulağına küpe olsun.

Geçmiş olsun. Lastikler önemli. İyi lastik al parasını kesninlikle çıkarıyor

Super Moderator
Geçmiş olsun bu ara sabahları yerler hakkaten fena şükür sende bişey yok :cat:

dün geceden bahsediyorsan gece iki de ben de turluyordum yerde gram çiğ yoktu :bounce:

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler :) Kazasız belasız iyi havaları bekleyeyelim.

geçmiş olsun bende beyaz o şerit ustundeydim, fena patatestim yerde yatarken...

Sana da geçmiş olsun :)

Ferhat çok geçmiş olsun, herhangi bir şeyin yoktur inşallah.

Çok temiz düştüm, bir sorun yok abi ;)

dün geceden bahsediyorsan gece iki de ben de turluyordum yerde gram çiğ yoktu :bounce:

Amirim , olay 19 Kasım Perşembe gecesi 2 sularında oldu.

Aynı şekilde tırmıklanmış yollar hepsinden beter arkadaşlar. Geçmiş olsun.

cinslik yapmak için yazdığım yoruma verdiğin zekice cevap güzeldi :) geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam.Nazar değmesin rossolarla ciyli yollarda daha sıkıntı yaşamadım, üstelik izmir varyantta.İzmirdekiler bilir varyantı :)

Sabahları çocukları okula bırakıyorum. Yollar felaket. Motorla düşünemiyorum. Dikkat şart. Geçmiş olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
Kardeşim geçmiş olsun . Canına bir şey olmasın gerisini pek düşünme . Motorda masraf var mı ?

Sağolun arkadaşlar, abiler.

Lastiğe gram güvenmediğim ve bunu bilerek yaptığım bir sürüşte düşmek çok canımı sıktı. Buz pistine dönüyor ortalık, zaten vizörüm aynalarım da çiy nedeniyle kapanmıştı, sağlık olsun diyelim.

Burak çok bir masraf yok, sağ gidon ve aynayı değiştireceğim, grenajlarda ufak çizik var ama çok sorun etmiyorum şimdilik.

Moderatör
Ben de sayısal oynadım, bana çıkacak o (belki de çıkmıştır daha bakmadım)
Geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun, hepimizin başına gelebilecek bir kaza, bana olmaz dememeli. Lastikler iyi de olsa, elimizin bir an titremesi hafif bir gaz oynaması lastiği patinaja düşürüp aynı şeye yolaçabilir. Geçmiş olsun neyse ki size bir şey olmamış.

Aynı şekilde tırmıklanmış yollar hepsinden beter arkadaşlar. Geçmiş olsun.

cinslik yapmak için yazdığım yoruma verdiğin zekice cevap güzeldi :) geçmiş olsun.

geçmiş olsun dostum allah beterinden korusun :)

Sabahları çocukları okula bırakıyorum. Yollar felaket. Motorla düşünemiyorum. Dikkat şart. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, hepimizin başına gelebilecek bir kaza, bana olmaz dememeli. Lastikler iyi de olsa, elimizin bir an titremesi hafif bir gaz oynaması lastiği patinaja düşürüp aynı şeye yolaçabilir. Geçmiş olsun neyse ki size bir şey olmamış.

Teşekkürler, umarım en ciddi kazam bu olur, farklı ulaşım imkanlarınız var ise böyle havalarda motosikleti kullanmamanızı öneririm.

Çok temiz düştüm yanlız :) Kask yere değmedi bile, sağ tarafımın üzerine yatar gibi kaydım, araba yoktu Allah'tan.

Ben de sayısal oynadım, bana çıkacak o (belki de çıkmıştır daha bakmadım)
Geçmiş olsun :)

3 kişi bilmiş :) sen yalovadasın eğer bu şehirlerde oynamadıysan bir sonrakine artık

Ankara/çankaya
Balıkesir/manyas
Hatay/antakya

Nimet abla da kurtaramadı bizi, neyse zengin olamadığımıza göre yevmiyeye devam :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar