RİDE (Motosiklet Yarış Oyunu)

Oyunun satış sayfası linki:

http://store.steampowered.com/app/345660/

Arkadaşlar motosiklet yarış oyunu arayanlar veya bu oyunu bilenler vardır mutlaka. Bugün itibari ile oyun %60 indirime girmiş ve 23.60 tl Steam'de. 23 Kasım'da indirimin süresi doluyor. Almak isteyenler varsa bilgilendirmek için yazdım. Multiplayer olarak farklı kullanıcılarla oynanabiliyor.

Oyun videosu:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Steam summer sale'da 9.99 düşmüştü. Ayrıca para vermenizi önermem malum yollarla online oynanabiliyor, o paraya benzin alırsınız.

Steam summer sale'da 9.99 düşmüştü. Ayrıca para vermenizi önermem malum yollarla online oynanabiliyor, o paraya benzin alırsınız.

Bir oyun kolay yapılmıyor sayın avici. 2-3-4-5 yıl sürebilir bir oyunun yapımı. 9 lirayı fazla mı gördünüz onlarca kişinin kaç yıllık emeğine? Yazık. Bir paket sigara almayın ne bileyim iskender yerine pilavcıda yiyiverin o gün. Yahut motoru biraz daha sakin sürüp 10 lira az yakında böyle çirkin bir mantık yürütmeyin daha iyi. Yazık..

Şu anlık benzin alıcak motosikletim yok. Uzun zamandır takipteydim indirimde olunca almak istedim. 9.90tl olduğu zamanı kaçırmışım. Alacak olanlara yardımı olur belki. Oyunun diğer paketlerinde de %60 indirim var yeni motosikletler vs.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir oyun kolay yapılmıyor sayın avici. 2-3-4-5 yıl sürebilir bir oyunun yapımı. 9 lirayı fazla mı gördünüz onlarca kişinin kaç yıllık emeğine? Yazık. Bir paket sigara almayın ne bileyim iskender yerine pilavcıda yiyiverin o gün. Yahut motoru biraz daha sakin sürüp 10 lira az yakında böyle çirkin bir mantık yürütmeyin daha iyi. Yazık..

Az soluklan kardeşim, ben alacak durumu olamayan insanlar için söyledim galiba yanlış anlaşıldım. Ayrıca türkçeye önem veren her oyuna para verilir ki verdim de origin ve steam üzerinden binlerce liralık oyun almışımdır bu güne kadar.

Bu oyunu steamdan alıp yükledim fakat oyuna tıklayınca açılmıyor sebebi ne olabilir acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar