bir büyüğün olarak yazıyorum;
1- bu kadar çok soru sorarsan hiçbir şey alamazsın

2- mutlaka 125-150 cc ile başla. ileride sürüş kalitene ufak motorla başlamanın faydası olacaktır. ybr & cbf
Abi çok teşekkür ederim. özellikle 1. madde senin gibi değerli büyüklerimin bana sürekli söylediği şey genel anlamda sanırım biraz pimpirikliyim tabiri caizse

2. Madde de hayati bir önemlilik arz ediyor fakat abi ah şu alçak nefis söz geçiremiyorum...
Güzel kardeşim motorunu bulmuşsun. Cbr ideal bir başlangıç motoru dur. Az yakar parçası ucuzdur. Her yerde servisi var. Seni yolda tukurmez. Bu fiyata böyle bir motor bence pahalı daha uygun seçenekler mevcut. Bence biraz araştır. Hem cbr dişe dokunur bir zarar da ettirmez satarken. İlerde satar 600 luk 1000 lik alırsın. Çok secenek var. Emin ol cbr ideal. R25 daha agresif. Başlangıç motoru olarak öneren çok az. 10 bin veya biraz daha üzerine temiz bir cbr al kullan.
@efendy06 Hocam çok gittim geldim evet ve sonrasında bir çok arkadaşımızın abimizin kardeşimizin yönlendirdiği CBR 250 de karar kıldım bende. Allah pişman etmesin.
bencede cbr250 ideal bir motorsiklettir. ilk etap icin cok iyidir. fıtı fıtı sürersin. uzun yoldada rahat gidersin.. bi 10 15 km den sonra satarsın üzerine bisiekleyip motoru büyütebilirsin..
@toseabul abi fıtı fıtı süreceğim inşallah

Her ne kadar R6 gözümde kalmış olsa da zamanı gelince inşallah onu aldığımı da duyurmak nasip olur bu forumdan
Öncelikle bu zamana kadar aman aldım, aman alacağım, hangisini alsam, bu kaç para eder, sen olsan ne yapardın v.s. gibi can sıkıcı sorularıma sıkılmadan ve büyük bir nezaketle cevap veren herkese çok çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.
bir önceki mesajımda belirtmiş olduğum ilandaki ilan sahibi ile görüşüp el sıkıştık ve kapora verdim. Artık bende kendime inanamıyorum nasıl aldım falan diye acaba aldım mı ki diyorum

hani iyi mi oldu kötü bilemiyorum fakat Allah pişman etmesin diyorum.
880 Km de (600 km'deyken vatandaş 1.000 bakımını serviste yaptırmış anlam veremedim ama)
2015 Model
Siyah Renk
Koruma Takozu ve tankpad var sadece extra olarak
12.700 TL'ye el sıkıştık 50 TL kaporo verdim. Pazartesi birlikte servise gidip göstereceğiz motoru (880 Km deki bir motoru servise göstermeye gerek var mı onu da bilemedim) oradan işte artık diğer gerekli işlemler neyse?
Fiyatı uygun mu pahalı mı biraz daha beklesem daha uygun düşer miydi bilemiyorum. Teslim alınca inşallah forumda konuyu açarım yine