İstanbul Gece Çiy Düşmesi Dikkat- Bu Sezon da Düştük

Geçen yine yerdeyim :bounce:

Asfalt düşkünü[email protected]

Şükürler olsun yine bir trafik kazası yaşamadan hayatımıza bir patates olma daha ekledik.

Gece 2 gibi barodi ile çay içip yakın bir arkadaşla benim eve doğru geçerken ,

Hızım en fazla 45, viraj da zorlamıyorum. Sağ şeritte rögar kapağı, yerdeki ok çizgilerinden kaça kaça bi 5 km gittim,

Sağa geniş bir viraj var önce Emre girdi, sonra ben sola sinyal verip ( ileriden sola döneceğim için en sola geçmem gerekiyordu) o sinyali kapayıp viraja girmeden yaya yolu çizgisinde düştüm ,

Öyle bir düşme olamaz

Hani tamam irc lastiğe havaya yerdeki beyaz boyaya bahane bulmayı geçtim ,

Ulan üzerindeki adam ile 200 kilo üzeri olan bir alet bu kadar ani yere çakılır mı be.

Neyse bu konuyu sayfalarca "geçmiş olsun" mesajı almak için değil, uyarı mahiyetinde dikkat edin diye yazdım.

Sayısal loto oynadık yıllar sonra, hemen makineyi servise götürüp sıfır yapalım diye 6 kolonda 2 tane sayı tutturamadım :pr:

Ayrıca burdan arada sırada gördüğüm Agv kasklı tricolor bayan arkadaşa selam etmek isterim :king:

O kadar sinirlendim ki 10 dakika boyunca "hayır be s*ktir be olamaz be" diye papağan gibi tekrarladım,

Ruh halim tam şöyleydi

Nasıl düştün ki toplayamadın mı arkayı diyen arkadaşlara laf anlatamayınca AYNEN ŞÖYLE oldu diyorum ;

önerin için teşekkürler afedersin ama şu motorlu videoyu izleyince kahkaha attim :p :) geçmiş olsun bu arada

önerin için teşekkürler afedersin ama şu motorlu videoyu izleyince kahkaha attim :p :) geçmiş olsun bu arada

Ben de senin Ktm ceketini görünce kahkaha atmıştım :mrgreen: Ödeştik o zaman :)

Şaka bir yana ,

Yağıştan ıslak zeminden daha tehlikeli sabah erken saatte ve gece düşen çiğ-kırağı. Dikkat etmek lazım

Şaka bir yana ,

Yağıştan ıslak zeminden daha tehlikeli sabah erken saatte ve gece düşen çiğ-kırağı. Dikkat etmek lazım

cevaba baya sesli güldüm :queen::queen::queen:

Şaka bir yana ,

ahaha sorma arkadan foto cekildik bari fotomuz olsun dedim :queen: bu arada ktm montu satılıktır :cherry:

eğer yerdeki havadaki nemi az da olsa farkkettiysen zorlamadım diyorsun ama lastiğe sıfır güvemerek girmen lazım sen biraz güvenmişsin burda.

33 bin km IRC tecrubesi:) ıslakta ben bu kadar karakter değişitiren bi icat bilmiyorum.

bide bu yamahanın Ceo su vardı ya yaşlı sensey tipli fuarda buna R25 in ustundeki IRC nedir kardaş diye ing yüklenince ne kadar ekmek o kadar köfte diye R25 i bedavaya veriyorlarmış gibi savunmuştu. dedik başkan bak bizim asfalt ve iklimde bu lastik ölüm sen mevzuyu tam anlamıyorsun. tekrar bu fiyata bu yüksek performans isteyen kesenin ağzını açacak dedi:pr:

DKN

dün gece berbattı ama bileğimizin gücü ve aklımızla varış noktasına ulaştık. dikkatli olun olmayanları haberdar edin. sana da geçmiş olsun dost

kardeşim geçmiş olsun dikkat etmek lazım gecelere ve sabah erken saatlere uyarı için teşekkürler

Super Moderator
Ferhat çok geçmiş olsun, herhangi bir şeyin yoktur inşallah.

Forum veremli koğuşu gibi oldu birden. Ana sayfada 3 - 4 tane patates oldum başlığı var :mrgreen:

Hepinize geçmiş olsun.

pampa sanada tekrar gecmiş olsun sıkma canını çare rosso 2:)

oldumu oluyor rosso'da olsa farketmiyor çiy çok pis bişe gecenlerde sabah 6gibi taksicinin birine uyuz oldum gazı bir açtım aklım nincaya gitmiş noluyo lan dedim arka teker çok şeker yanlıyor toparladım Allahtan:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar