suporsport motor modelleri_

sa arkadaşlar superspot motor almayı düşünüyorum fiyatı ucuz hangi markaların var ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ucuz diyorsan mecbur Japonlara bakacaksin.
Kawasaki, Yamaha, Honda ve Suzuki markalari var.
Hemen hemen dördü de benzer ve ucuz modeller üretiyor.

Arkadaş hiç araştırmamış bence. Say say bitmez markalar. Ucuz diyorsa çin arıyor demektir.

Dostum 5000TL lik bütçeni biraz daha yükseltmeni öneririm, anladıgım kadarıyla motoru aldıktan sonra ekiman alıcaksın ve bunun sigorta işlemleri var min. 1000TL lik ekipman bulsan bile 1000TL'yede sigorta ruhsat vs. işlerini halletsen sana kalır 3000TL bu paraylada HONDA YAMAHA 125cc SuperSport marka motosiklet alacağını sanmıyorum.
Motor fiyatlarına gelecek olursak herkesin tavsiye ettiği motorları varsayarak;

HONDA CBR 125R Model yılına gore 5.500TL - 12.000TL ' ye kadar çıkıyor.
YAMAHA YZF R125 Model yılına gore 6.000TL - 15.250TL'ye kadar çıkıyor.

Dealim roadwin 250 al kardeşim. Gayette sağlam motor vites değişikliklerinde standart debriyaj kullanımında bile seni yatmış olduğun deponun üzerinden az da olsa kaldırabilecek geri tepmeye sahip bir makine. CBR 125'den de YZF 125'den de, hatta 250liklerinden bile fiyat performans konusunda bence daha yukarıda...

Kardeşim bu kadar araştırdığına göre ömürlük ve sağlam bir motosiklet istiyorsun belli.

Aman gözünü seveyim, çin ve türevi motorların parasına kanıp ileride pişman olma. Koyabiliyorsan biraz daha koy üstüne paşalar gibi al Honda'nı. Ağlat asfaltları. :)

Servis, garanti, yedek parça. Honda'nın üstüne çıkmak zor. Bi' de yeni yılda Yamaha çok artırdı fiyatları. Bakmak da parayla değil ya git bir bayiye anlat derdini, aradaki farkı gör. KArarı sen ver. Ben fuarda baktım, herkesin gözü Honda'da. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar