Güneş vizorü olmayan kaska çözüm

Az önce sipariş verdim, yıllar önce gençken kullanırdık, mevcut gözlüğe takılırdı, hop yukarı kaldırırdık vs.. aklıma geldi , dün güneşe karşı sürüş yaptım çok zorlandım kaskımda güneş vizörü yok, bu ürünü makasla istediğiniz gözlük boyutuna kesebiliyorsunuz. yani kaskın içinde açsanız bile cama dokunmayacağını düşünüyorum... ancak bu gözlük kullananlar için bir çözüm...

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/numarali-gozluk-icin-gunes-gozlugu-klipsi-193430484
193430484_tn50_0.jpg

Kaskla gözlük kullanirken sıkıntı yasiyormusunuz?
Bugün alacaktim güneş gözlüğü, kaza aninda tehlike olusturabilir diye almadım.

4-5 ay kadar önce vizörümü kaplamıştım far folyosu ile 4 tl ye siparış vermıştım siyah olanından güneşi baya devre dısı bırakmıştı acık sşyah olarak kullanmıstım hem vızorun cızıklerındende korumus oluyor karanlıkta görusude cok etkılemıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127070-bajaj-pulsar-200ns-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-309.html#post3631517

l9A3Lp.jpg
[/url][/IMG]
8QjPgr.jpg
[/url][/IMG]
YJoqlz.jpg
[/url][/IMG]
Ben böyle çözüm bulmuştum

Bu folyo işi güzele benziyor. Gündüz güneşten korur gecede görüşü engellemez.

Bu folyo işi güzel ve ucuz ama ne UV koruması ne başka bişe var güneşten korumaz

Arabalara film çekmekten ne farkı var bu folyonun bende düşünmüştüm bi ara?

Folyolarin Uv geçirmez özelliği yok sanırım gözünüzden olmayın sonra.

Bende 2 numara film alıp yapıştırayım dedim, sonradan vazgeçip 35 TL verip siyah vizör aldım şimdi bırak geceyi ikindiden sonra önümü göremiyom.

Ben aşağı yukarı 6 ay kullandım cama uygulaması biraz zahmetli ilk defa yapacaklar bir kaç folyo çöp edebilir çok ısıtırsan leke yapıyor iyi kıvamı yakalamak lazım güneşin sertliğini azaltıyor güneşe karsı gözlükle olmasada rahatsız olmadan sürmüşlüğüm çok olmuştur siyah 2 renk olarak var açık siyah olanı kullandım karanlıkta çok da görüşü etkilemiyor ama sarı olanı daha iyidi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

kirlenince temizlik sirasinda sokuluyormu?

zamanla çizikler oluşuyor folyo üzerinde zaten o folyo olmasa vizörde oluşacak o çizikler öyle durumda söküp yeniliyorum 6-7 ay kadar gidiyor sonra cizilmeler oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar