dostlara benden çay :yer eyüp sahil . buluşma noktası feshane önü !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni keşfettim burayı çok sessiz sakin ördek ve martı sesleri ile müzik eşliğinde tekneli denizli manzaralı yeşillikli yapraklı bir yer .

hergün gidiyorum huzur veriyor.

Gelmek isteyen dostlar ve arkadaşlarıma benden çay.

akşam herhangi bir saatte gidebiliriz. duruma göre saati ayarlayabiliriz.

günü birlik gidilebilecek bir yer.!!!

motorlarımız gözümüzün önünde olacak yani çalıncak diye düşünmekte yok.

NOT: konuyu buraya açmamın sebebi henüz etkinlik tam gerçekleşmediği içindir.
etkinlik gerçekleşince etkinlik duyuruları bölümüne konuyu taşıyabiliriz . çünkü sonuçta sohbette var bu konu içinde . yani direk etkinlik değildir. duruma göre edilen yorum ve sohbete göre şekillendirilecektir.!!!
mekandan bir kaç resim !!!

ZJyd0Z.jpg
[/url][/IMG]
48JlXL.jpg
[/url][/IMG]
bYob38.jpg
[/url][/IMG]
buda çektiğim videosu:

adam motorsikletle a101 dalmaya teşebüs etmiş :):)

bir video daha çektim lakin şikayet olurmu diye savcıya sorup öyle yayınlayacağım daha doğrusu savcıdan izin alabilirsem o zaman youtube ye atacağım.
konusu: e5 te dün gördüğüm genç bir kuryenin kasksız bir şekilde araçların arasından hızlıca gittiğini görünce poliscilik oynadım. amacım asla poliscilik değildi işin aslı ; o kuryenin bir daha asla e5te kasksız gezmemesini sağlamaktı. ve işe yaradıda. videonun sonunda zaten gönlünü almıştım. ancak savcıdan izin almadan yayınlamayacağım.

Masadaki diğer çayı xj6 ya mı söyledin hacı:)
Mekan güzelmiş bu arada ama mesafe uzak bana

adam motorsikletle a101 dalmaya teşebüs etmiş :):)

kardeşim senide beklerim çaylar benden. hatta sen uzaktan geliyorsun yemekler benden olsun.!

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

Masadaki diğer çayı xj6 ya mı söyledin hacı:)
Mekan güzelmiş bu arada ama mesafe uzak bana

gönüller bir olsun senin yerinede içeriz :cherry: . evet xj6 nın canı yokmu :mrgreen: gerçi kendisi benzinden başka bişey içmez ama değişiklik olsun dedik :queen:

xj6nın sesi çaydan dolayı gür çıkıyor egzoz falan hikaye :)
çıkar gelirdim ama bana bayağı uzak

buyrun herkese kapımız açık

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

ha bugünkü video ; teyze atla arkaya :queen: 2 saate hazır olur.

imkanım olsa koşa koşa gelicem :) ehliyetini yeni almış genç bir kardeşinizim malesef motor alacak bir bütçeye sahip değilim şu an . Yoksa bende çok isterim motorcu abilerle buluşup tecrübelerini dinlemek :thumleft:

buyrun herkese kapımız açık

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

ha bugünkü video ; teyze atla arkaya :queen: 2 saate hazır olur.

:D sabırsızlıkla bekliyorum dostum :D at sen at :D şu poliscilik olanıda epey merak ettim cocugun ödü bokuna karışmıştır.

bu arada barodi dostum istye gelirsem bana cay motoruma sıcak şekersiz 10/40 yağ ismarlarsın dimi :)

Motorlar gozumuzun onunde olacak demissin ama bildigin masaya yanci olmus abi makine :)

Benim yolumun uzeri, yarin oglen de gidiyor musun abi ?

Zinciri temizleyip yaglamam lazim ama erteleyebilirim bir gun daha :)

Motorlar gozumuzun onunde olacak demissin ama bildigin masaya yanci olmus abi makine :)

Benim yolumun uzeri, yarin oglen de gidiyor musun abi ?

Zinciri temizleyip yaglamam lazim ama erteleyebilirim bir gun daha :)

bende dün temizleyip yağladım zinciri. genelde öğlenden sonra 3 gibi orda oluyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

:D sabırsızlıkla bekliyorum dostum :D at sen at :D şu poliscilik olanıda epey merak ettim cocugun ödü bokuna karışmıştır.

bu arada barodi dostum istye gelirsem bana cay motoruma sıcak şekersiz 10/40 yağ ismarlarsın dimi :)

gel 10/40 deyil 10./50 bile olur.
tüm dostlar arkadaşlar kardeşlerim davetlidir.

s.a yenı uyeyım 2006 model yamaha r6 kırlac var ama motorum kol cıkarmıs yardımcı olurmusunuz bu konuda bana*

keske istanbulda olsamda boyle bulusmalara katilabilsem :(

buluşma olduğu yok çünkü ben ne zaman bu tür etkinlik düzenlesem benden başka gelen olmadığını bildiğim için çaylar benden demiştim :queen::queen::cherry::queen::queen:

bir video daha çektim lakin şikayet olurmu diye savcıya sorup öyle yayınlayacağım daha doğrusu savcıdan izin alabilirsem o zaman youtube ye atacağım.
konusu: e5 te dün gördüğüm genç bir kuryenin kasksız bir şekilde araçların arasından hızlıca gittiğini görünce poliscilik oynadım. amacım asla poliscilik değildi işin aslı ; o kuryenin bir daha asla e5te kasksız gezmemesini sağlamaktı. ve işe yaradıda. videonun sonunda zaten gönlünü almıştım. ancak savcıdan izin almadan yayınlamayacağım.

ha gayret popüleriten forum sınırlarını geçecek dostum ama sana komediye yönelmeni tavsiye etmiştim, sendeki bu deli cesareti ile güzel kamera şakaları yaparsın, nasılsa kimsenin dayak atamayacağı kadar da güçlü kuvvetlisin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar