Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KymcoKymco Downtown 300i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
hayırlısı olsun beyler daha motorun lastiği asfalta değmeden zam geldi,umt yi tebrik eder başarılı satışlar dilerim ,15787 den yeni fiyat 16.201 TL ye gelmiş ,414 tl cik ufak bir zam yapmışlar ,16201 deki 1 tl yi sanırım çay parası olarak alıyorlar
17.289 şu andaki fiyatı. Sadece bu motor için değil diğer firmaların motorlarıda dahil olmak üzere saçma sapan bir fiyat politikası tutturmaya çalışıyolar. Bu fiyatlara halen sıfır alan var mı gerçekten merak ediyorum.
kymco bayi toplantısında linkteki motosikleti bayilere göstermiş. Sanırım 400 cc.'lik bayi arkadaş modelini ve 400'lük olduğunu söyledi ama modelinin ne olduğunu hatırlamıyorum.
%37 ÖTV desem yeterince açıklayıcı olur sanırım... 300cc motor ile 650 cc motora aynı ötv ve mtv yi ödüyoruz. Avrupa da otobana girmek için mininmum hacim olan 300 cc bizim memlekette lüks !
Arkadaşlar uzun zamandır giriş yapmıyorum ama bir ricam olacak downtown 300i far ampulleri hangi tip biliyor musunuz hem uzun hem kısa hiç biryerde yok kafayı yicem yarddım lütfen!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
Ben uzun süre kullandım yakıtı bi kere çok iyi gidişi müthiş! Oturuş pozisyonu dik gidon yüksekte tek kusuru ayakları uzatamamak. Koltuk sert uzun yolculuklarda biraz ağrıtır yolcu için koltuk rahat ama ayak koyma yeri yok o yüzden yolcu ayağını koymakta zorlanıyor.