Kaza Haberi..

acaba çevrilip boynunun altını destekleyip rahat nesef almasını sağlasalardı yaşarmıydı bilemeyiz fakat vade dolmuş diyelim ne diyelim bilemedim çok üzüldüm koruması falan da bayağı varmış ama ....

O caddeyi iyi bilirim soğuk havalarda buz gibi kayar asfaltı.
Dikkatli olmak gerek

Super Moderator
Sabah sabah yine tüylerim diken diken oldu.. Abi nasıl bir iş bu ya... allah hepimizi korusun. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.

Allah rahmet eylesin , ayni yaştayız mekanı cennet olsun , sabah sabah nefesimin daralmasına neden oldu.Dikkatli olmak lazım anlık hatalar hayatımıza neden olabilir.

mekani cennet olsun cok uzuldum Allah rahmet eylesin her zaman dikkatli olalim lutfen

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin koruma ekipmanlarıda varmış ama darbeyi galiba göğsüne almış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun . Yavaş gitmeliyim gitmeliyiz !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskı yanlış görmediysem shark speed r, kafasındada kan vardı. Kask koruyamamış galiba. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Geride bıraktıklarına Allah'tan sabır dilerim. O kurtuldu ama geride bıraktıklarının acısı hiç dinmeyecek. Sönmeyecek bir ateş düştü ocaklarına.

Super Moderator
Bilboarda çarpmış, dolayısı ile kırılan cam parçaları vb. etken maddeler yüzünü kesmiş olsa gerek, yardımcı olmaya calısan vatandas yüz bölgesine tampon yapmaya çalışıyordu görebildiğim kadarı ile.

Arkadaslar cok uzuldugum icin videoyu izleyemedim. Bu arkadasimiz neden vefat etmis. Kaski kafasindan mi cikmis boynu mu kirilmis olay tam olarak nedir acaba.

Ayrica allah rahmet etsin gencecik cocuk ölür mu ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar