- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, bugün zincirlikuyuda başıma gelen bir olay hakkında tavsiyelerinizi merak ediyorum. İşten çıkıp eve gitmek üzere esentepeden birinci köprüye giderken hsbc binası önünden sağa dönmek üzere sağdan ilerliyorum. Haliyle trafik yoğun olduğu için araçlar dura kalka ilerlerken ben de sağlarından 10-20 km hızla dümdüz gidiyorum. Bir ara ömümde yer alan konşler sebebiyle duracak kadar yavaşladım fakat sabit hızla sürüsüme devam ediyorum. Tam bu sırada arka lastiğimin solundan bir tamponun ittirmesini hissettim. Arkamı döndüm ve ne yapıyorsun tarzı el hareketi yaptım adama. O da bişeyler söyledi ama o aracın içinde olduğu için bişey duymuyorum tabi. İçimden ya sabır diyerek devam ettim ama aynı şeyi tekrar yaptı. Bu bence kasıtlı kazaya sebebiyetli tehlikeli hareket, abartacak olursak da adam öldürmeye teşebbüs. Bu dega sağda durup adama bağırmaya başladım senin derdin ne , ne yapmaya çalışıyorsun diye. Adamın cevabıne verecek bir yanıt bulamadım. Niye sağdan kenardan gidiyormuşum. Cevap vermeden sorduğum soruya ekledim, beni kasıtlı olarak düşürmeye mi çalışıyorsun, amacın nedir diye. Bu sırada önümüz açıldı ve arka trafik sıkıştığı için millet araçlarından inip 'yürüsenize kardeşim vs doluşmaya başladılar. Adam camını kapatıp konudan kendini soyutlarken herkes bana yüklenmeye başladı. Durumu anlatmaya çalışırken kimse halimden anlamak istemedi tabi, herkes evine gitme derdinde. Vs vs en son tüm sinirimle lanet olsun hepinize ve anlayışsızlığınıza deyip. Devam ettim. Polisi aramak aklıma geldi ama nasıl ispatlayacaktım? Genelde olay bir hasar yada kaza ile sonuçlanmayınca polis de birşey yapmıyor. Böyle bir durumda olsanız siz ne yapardınız? Yine böyle bir öküze rast gelirsek ne yapmalıyız? Şimdiden teşekkürler cevap yazan herkese.