1,65'lik Adam 'dan herkese merhabalar

Merhabalar arkadaşlar,

Bu foruma içerik yoğunluğu sebebiyle bazı konuları araştırırken sürekli girip bakıyordum. Eh artık dışarıda kalmayalım dedim içeriden takip etmeye karar verdim. Herkese sevgiler, saygılar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin senin introdaki oyum hangi oyun 😊

Abi ben seni takip ediyorum. İstanbul güngörende oturuyorum. cbr125 alıcam bende ama babam rahat olsun pcx125 alalım diyor ben kullanıcam genelde ama babamda kullanıcak. Nasıl cbr a yöneltebilirim babamı? 125 lik almamın sebebi 17 yaşındayım yeni yasada ehliyet yaşı 20 e çıkarılıyor a2. Bende a1 alıcam

Oh oh maşallah espriler havada uçuşmuş :), hoşbulduk arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

Abi ben seni takip ediyorum. İstanbul güngörende oturuyorum. cbr125 alıcam bende ama babam rahat olsun pcx125 alalım diyor ben kullanıcam genelde ama babamda kullanıcak. Nasıl cbr a yöneltebilirim babamı? 125 lik almamın sebebi 17 yaşındayım yeni yasada ehliyet yaşı 20 e çıkarılıyor a2. Bende a1 alıcam

Konu rahatlıksa baban pcx125i alacaktır vazgeçirmen biraz zor. Ancak şöyle noktalardan vurabilirsin, cbr125r da arka frende disk çok daha iyi tutuyor ve duruyor diyebilirsin (pcx 'te arka taraf kampana).Yine cbr125r 'ın deposu 13 lt, pcx 'in deposu 8 lt bunuda kullanabilirsin depo küçük benzin hemen bitiyor diye ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

Hoş geldin abi bende yeniyim aslında ama :D
Tanırsın belki Youtube dan.

Tanıdım, hoşbulduk Yasin. Bir de buralara salça olalım bakalım neler çıkacak dedim ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

boyun kısa olduğu için seni aramıza almıyoruz k.b

OK ben çktm ozmn kib.

samimi motovlogcuları seviyorum tarzı ne olursa olsun helal olsun size ha cruisercı motovlogcuları ayrı bi seviyorum darılmaca gücenmece yok :D herekese saygılar iyi sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar