Ben 20 - 30 günde yapıyorum yapıyorum 3.500 km yol felan. Takılma. Gez gönlünce..
Merhabalar,
Motosikletimi 18 Eylülde teslim aldım şuan 2200 kmlerde sizce çok mu km, her gün kullanıyorum yani malum siteye bakıyorum 2014 model PCXler 6000km civarı yazıyor ne hikmetse iyi sürüşler.
Teşekkürler hepinize ayrı ayrı birde serviste İpone koydurdum 2000 de bir değişecek mi dedim İpone bu gerek yok dedi ne yapmalıyım![]()
Sen o servise güvenme. Ben hayatımda öyle lanet bir servis görmedim.
Demişken anlatayım ben bin bakımına gittiğimde cbf li bi dayı geldi 50 yaşlarında dediki bu cok yakmaya başladı bi bakım yapalım tamam dediler usta (eleman) aldı cbf i bi kesici 3 4 eksoz patlattı dayı ordayken bilmiyorum bu işin taktiği mi böyle? Sonra 4 5 kurcaladı hesap kitap yaptılar normal yakıyo dedi sonra dayı gitti.
Satacağın zaman haber ver onu bi düşürelim olur mu?
Benden sana tavsiye, usta motorunla tur atıp, kontrol edip geldiğinde detaylıca incele. 2 kere denk geldim adamlar motorumu yatırmışsınız diye bağırıyordu. Motorunu Rıza ustadan başkasına emanet etme. Özellikle Sadık ve Hamit'ten kaçarak uzaklaş. Neler gördü bu gözler![]()