adam yazmış... helal olsun
her gün araba kullanıyorum. istanbul'da araba kullanmanın verdiği stresi yaşayan birisiyim. bazen trafikte beklerken ya da tın tın yavaş yavaş giderken, yanımdan motor geçiyor ve yavaşça uzaklaşıyor. bu nedenle onları kıskanmıyorum değil. istanbul trafiğinde motor sayısı daha çok olmalı sanırım.
yıllardır araba kullanıyorum ve şu gerçeğe vardım. araba kullanan magandalar, motor kullananlara göre çok çok daha fazlalar. motor kullananlara diyeceğim şudur ki; ben trafikte beklemekten bıkmış, arabada dellenirken sizin yanımdan hızlıca geçip gitmeniz ben de gıpta etkisi yaratırken, başkaların da antipati duygusu besliyor. bu nedenle sizin sevilmeme oranınız düşük çıkmaz.
önümde ki hakkımı çalan, emniyet şeridinden gelip benim yerime geçen cevval sürücü, trafik sıkışıklığından dolayı daha da fazla hayvanlık yapamıyorken, sen gelmiş koskoca, muhteşem micheal schumacher'i umursamadan geçiyorsun. var mı böyle bir adalet. haliyle bu hergün yürek yemişte araba kullanan sürücü, bir gün motorcularla maraz çıktığında direk üstünüze çullanacaktır. aranızda bir kaç tane kendini yolların sahibi sanan motorcular var ama biz de daha fazla.
hata olayları eşitlenene kadar motorculara eleştiri getirmeyeceğim. bizim holdinglerinde çok önemli toplantıyı kaçırmamak için hız üstüne hız yapıp, bir çok kuralı ezip geçen patron zihniyetli onmilyonlarca taşıt sürücüsü adam olmadıkça, bu konuları daha çok konuşacağız.
1#56222336 13.11.2015 15:18reactionary··