Şakamı ya bu :)

R25 olmuş today 50, birde gidon ve grenaj sıkıntılı sadece.
Egzoz bile ne hale gelmiş.

Ne hikmetse çoğunluk R25'i başlangıç motosikleti olarak aldı,eline hakim olamayan,çabuk gaza gelen kardeşlerimiz böyle üzücü kazalara karışıyorlar. Böyle vakaları görmek üzücü.R25'in 2. El piyasası korkutuyor. Bu ilanda kesinlikle şaka 5 bin liraya alınabilir.

Gerçekten grenaj kırılıp hiçbirşey olmayabilirdi fakat zincir bile kopmuş.

onun masrafı 10 bin zaten birşekilde nasıl perte çıkartmamışlar adam olmaz o motor anca 5 bine alır stunt motoru felan yaparsın

onun masrafı 10 bin zaten birşekilde nasıl perte çıkartmamışlar adam olmaz o motor anca 5 bine alır stunt motoru felan yaparsın

perte nasıl çıksın? Kaskosu yokturki. Motor Diyarbakırda zaten.. Şekilli görünüyor diye böyle bir motor alırsan sen değil motor seni kullanır. Yaptırsa yine benzer birşeyi yaşar. O kendi kafasında zaten ben bunu kullanıyorum demiş zaten..Birçok SS kullanıcısı arkadaşımızda bu var..

Haa birde bu arkadaşların malı çok kıymetli.oda ayrı mesele..

perte nasıl çıksın? Kaskosu yokturki. Motor Diyarbakırda zaten.. Şekilli görünüyor diye böyle bir motor alırsan sen değil motor seni kullanır. Yaptırsa yine benzer birşeyi yaşar. O kendi kafasında zaten ben bunu kullanıyorum demiş zaten..Birçok SS kullanıcısı arkadaşımızda bu var..

Haa birde bu arkadaşların malı çok kıymetli.oda ayrı mesele..

kıymetli olsa ne olur.O motora en salak adam bile 10 bin lira vermez,her gün geçer karşısına açar bir küçüğü yudumlar.Daha çoğu kişi 250 cc motoru zaptedemiyor 2000 km kullanıp ben oldum diyip yüksek cc motor alıp bir bir aramızdan ayrılıyorlar.Önce insan kendini bilmeli

en azından dürüstçe resim koymuş, anlayan anlar gerçeğin ne olduğunu.

kendi yapışmıştır nası cıkarsın perte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

Ne hikmetse çoğunluk R25'i başlangıç motosikleti olarak aldı,eline hakim olamayan,çabuk gaza gelen kardeşlerimiz böyle üzücü kazalara karışıyorlar. Böyle vakaları görmek üzücü.R25'in 2. El piyasası korkutuyor. Bu ilanda kesinlikle şaka 5 bin liraya alınabilir.

hiç motor sürmeyi bilmeden r25 le başlayanların videolarını izliyomda bildigin kazaya sebebiyet vericek şekilde gidiyorlar biraz ögrendimi asılıyo sonra güm :D 2. el piyasasndan tam tersi fazla endişelenmeyin 200 motor var 2. elde %40 %50 si bayilerden satılan 0 motor tek tek inceleyebilirsin. geriye kalanlarda benim görüşüm %25 i motoru 600 gibi gittini sanıp 1000 2000 km kullanıp hüsrana ugrayanlar :) %25 de normal kullanıcılar dır die düşünüyom :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birazcık çizilmiş. Azcık pasta cila, yeniden farkı kalmaz.

sanki motor 10 yıl önce kaza yapmış öyle kenara atıp sokakta yağmur çamur altında 10 yıl beklemiş ve şimdi akıllarına gelmiş satalım demişler.

Tarlaya fena dalmış dayı, ama bu motora 10 lira istemek deli saçmasıymış. Bir de tolanıp satılır bu. :queen: Yalnız ön grenaj fark olmayınca ne kadar güzel duruyormuş yav. :bounce:

kardeş bu motorsikletin sahibini tanıyorum bizim moto21 kulubunden bir arkadas. elazıg yolu üzeri viraja girerken motoru tam yatıramadı ve motor yerde sürüklenip durdu.. kaza videosu vardı

Arkadaşa geçmiş olsunda bizim gördüğümüzü kendimi görmüyor onu anlamadım.Zaten bu motor 10 binden aşağı masrafı yok.

arkadasın yerinde olsam cafe racer bisiye yada nakede cevirirdim motoru :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

Arkadaşa geçmiş olsunda bizim gördüğümüzü kendimi görmüyor onu anlamadım.Zaten bu motor 10 binden aşağı masrafı yok.
kardeş full grenajın maliyeti 2.400 tl yi geçmez. 1.000 tl de diğer ıvır zıvırlara gider. 10 bin nerde 3 bin nerde ? abartlayim istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar