BORU SANA girip çalışmak lazım bunu almak için https://www.youtube.com/watch?v=P9fEhQ432Pc
Bir açıklıyorlarmış 15.000 tl.
Mt şok. Mt iptal.
Çirkin diyen herkes sırf bmw amblemi fetişinden bayilerde birbirimizi yeriz![]()
Çirkin diyen herkes sırf bmw amblemi fetişinden bayilerde birbirimizi yeriz![]()
En ucuz 650 CC makinası 36 bin lira civarı seyrediyor fiyatı buna yaklaştırmaları mantıksız olur, BMW MOTORRAD'ın açıklamasına göre satışları %50 arttırıp bayi sayılarını çoğaltmakmış bu motosiklet ile beraber. Yani izleyeceklerini söyledikleri yol ile sizin dedikleriniz çakışıyor.Borusan yıllardır BMW araba ve motosiklet getirir..Satış sonrası hizmetler ve servis yapılanmasında son derece titiz bir distributor..Sektöre yakın olanlar bilirler..Borusan bu motur getireyim çok satayım demez arkadaşlar bu konuda umudunuzu kesin.. Ha getirirmi getirir. Ama 20 bin + fiyat koyar günlük bmw kullanmak isteyen 1000 cc + üzeri müşterisine bir BMW daha satar.. Yanı satış projeksiyonu tamamen bu olur...
En ucuz 650 CC makinası 36 bin lira civarı seyrediyor fiyatı buna yaklaştırmaları mantıksız olur, BMW MOTORRAD'ın açıklamasına göre satışları %50 arttırıp bayi sayılarını çoğaltmakmış bu motosiklet ile beraber. Yani izleyeceklerini söyledikleri yol ile sizin dedikleriniz çakışıyor.
Ben zaten Borusan projeksiyonundan bahsettim. BMW motorrad global ölçekte böyle bir hedef öngörmüş olabilir. Ancak Türkiyede distributor borusanda olduğu için Türkiye bambaşka bir motosiklet pazarı..Burada durumun farklı gelişeceğine hiç ihtimal vermiyorum.
Yıllık 200 bin adet pazarı olan ve bunun %10 u ancak 250 cc + olan bir pazar için borusan kendini yormaz..
İnşallah BMW MOTORRAD güzel bir yaptırım yapar ve bu motor hakedecek bir değerde satılır diyelim.