Sanslisin en azindan kapiya birakmislar. Benimkini nihal diye birine vermisler. Birde bana hesap soruyorlar nihal kim diye. Ama cozumu basit. Mng disinda hic biriyle is yapmiyorum.
Kargo değil çünkü.
Ben de aliexpressden sipariş verdim bikac tane. Kargocu seslendi dedim ne alaka , bayandı kendisi anlattı durumu
Posta olarak gönderiliyor aldıklarımiz. Kargo değil yani. Postacı da faturayı mektubu nasıl bırakıyorsa onu da öyle bırakmak zorunda. Yüzlerce posta dağıtıyor. Zili calip çağırma durumum da yok ancak çalınma ihtimali olan şeyler oluyor ve çalınıyor bazen dedi. Bu yüzden zili çaldım dedi.
Başka sipariş verip vermediğimi sordu , ben de verdim deyince telefon numaramı aldı yine denk gelirse çaldırırım dedi.
Yani sizin postacı da sizin iyiiginiz için kapınızı çalmış.
Yüzlerce insana dert anlatmak sabahtan aksama süreceği için de gazlamış.
Aldığım şirket iade işlemlerini başlattı kargoyu aldığıma dair hiçbir belgeleri yok, para iade olursa ürünleri burda sevabına dağıtıcam. Herkes işini düzgün yapsın.
Hocam gozunu seveyim bana montu gönderhocam montu bana gönderir misin sevabına :cherry:
Sanslisin en azindan kapiya birakmislar. Benimkini nihal diye birine vermisler. Birde bana hesap soruyorlar nihal kim diye. Ama cozumu basit. Mng disinda hic biriyle is yapmiyorum.
Kargo değil çünkü.
Ben de aliexpressden sipariş verdim bikac tane. Kargocu seslendi dedim ne alaka , bayandı kendisi anlattı durumu
Posta olarak gönderiliyor aldıklarımiz. Kargo değil yani. Postacı da faturayı mektubu nasıl bırakıyorsa onu da öyle bırakmak zorunda. Yüzlerce posta dağıtıyor. Zili calip çağırma durumum da yok ancak çalınma ihtimali olan şeyler oluyor ve çalınıyor bazen dedi. Bu yüzden zili çaldım dedi.
Başka sipariş verip vermediğimi sordu , ben de verdim deyince telefon numaramı aldı yine denk gelirse çaldırırım dedi.
Süratli kargo olduğunu okumamışım.
Aynisi başına geldiği için aliexpress zannettim.
Ancak aliexoressden sipariş verecek olanların aklında bulunsun.
konuya farklı yaklaşım olacak ama bu güne kadar kargosunu getiren o 1000 liraya çalışan insana bahşiş veren var mı , inanınki keyfinden yapmamıştır nasıl yoğunlar bir bilseniz
Kargo değil çünkü.