Motosiklet, Dans ve Mutluluk

Selam arkadaşlar,

Dün ilk defa denemiş olduğum ve gerçekten çok mutlu olduğum bir anımı paylaşmak istedim.

Benim motorum su eksiltiyor(hala yaptırmadım) ve işten eve giderken trafikten dolayı hararetin yükseldiğini fark ettim. Çektim Ayvansaray durağından sonraki sağda herkesin çektiği yere E5 üzerinde bir sigara yaktım soğumasını beklerken sonra kulaklıkların ikisini taktım sağlam parçalar çalıyordu başladım dans etmeye =) çok ama çok eğlendim herkes bakıyor el sallıyor metrobüsün içindekiler ne yapıyor bu manyak dediklerini hissettim ama iş çıkışı stres ve gerginliği böyle attım çok ama çok rahatladım..

Bu durumda demek istediğim şey olur canınız sıkılır insanız sonuçta moral bozuk olur bir şey olur ya hani o zaman çek sağa başla dans etmeye :D :queen:

Belki hatırlayan arkadaşlar olacaktır, ben daha önce yapmış olduğum bir kavgayı burada anlatmıştım. artık çözüm bulduğum şey bu stres, sinir gibi durumlarda bunu yapıp rahatlıyorum.

sevgi ve saygılarımla..

:flower::flower::flower::flower:

ben bugun kopruden,,,,, aldırmaaaa deliiiiii gonluuuum gidddeeen gitsin sen şarkılaaar soleee,,,, eşliğinde geçtim :)

şarkı solemek iyidir tavsiye derim, yalnız trafikte, arabaların camı açık olunca, sesinizi duyuyorlar, garip bakışlara maruz kalabilirsiniz :queen::flower::rendeer:
(yok yaw dans etmeyi denemedim dım dım tısss)

ben bugun kopruden,,,,, aldırmaaaa deliiiiii gonluuuum gidddeeen gitsin sen şarkılaaar soleee,,,, eşliğinde geçtim :)

şarkı solemek iyidir tavsiye derim, yalnız trafikte, arabaların camı açık olunca, sesinizi duyuyorlar, garip bakışlara maruz kalabilirsiniz :queen::flower::rendeer:
(yok yaw dans etmeyi denemedim dım dım tısss)

bir şey olmaz :) suç işlemiyoruz ki.. aslında maruz bakışlardan dolayı yapamadık bu zamana kadar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar