Halil ben hep tek tabancayım, Gsx-R tesadüfen ordaydı, sahibini tanımıyorum ama iyi denk geldi. Nerdeyse benim Hyo daha gösterişli diyecektim
Takıldığımda yine forumdan ferhatkars (Fırat) ile takılıyorum, onda da Suzuki Bandit 650 var. Pazar günü benim motorun amortisör yağ ve keçelerini değiştirdi(k)

O kadar ince işten anlamıyorum ben malesef, halletti saolsun

10 numara hidrolik yağ koyduk amortisörlere, cincik gibi oldu.
Aybaşında da egzoz ve katlanır plakalık alacağım. Zırt pırt radara giriyorum, önden çekiyor Allahtan, ilerde de çevirme olmuyor. Umarım başka yerden çekmiyordur, tedirginim biraz, 2 kere girdim kafadan 130+ hızlarda.
Motor çok ilgi çekiyor, açıkçası hafiften rahatsız olmaya başladım. İşyerinde veya kısa süreli parkettiğim her yerde motorun başında en az 2 kişi oluyor, tedirgin oluyorum. Trafikte it-kopuk herkes yarışmak istiyor. Geçen gün kalkışta Honda Prelude 2.0 Vti patakladım 70km kadar bastım sonra gaz kestim "Sen dişime göre değilsin" der gibi

Halbuki bassam 70'den sonra yerdi beni. Tabi öyle olunca yediremedi bana sıfır geçti, nerdeyse sürtecekti, ilerdeki ışıklarda sanıyorum ki muhattap olmamak için kırmızıda geçti

Neyse o aşağılık kompleksi ona yeter
XR'ı olan bir Halil bir İlkerabi kaldı

Valla özlemiyorum değil keratayı, kıvraktı, hafifti. Kimse bakmazdı, nazar değmezdi

Tam bütçe motoruydu. 600Fa hayırlı olsun kazasız belasız, hayallerimin motoruydu ama ben 600 üzerinde yaşayamam gibi şu yaşlarda, bir 5 yıl daha büyümem lazım gibi, kanımız tersten akıyor