Bu adamlar aşmış ! [Video]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşmışlık bişey göremedim, bunlara gıpta edenlerede acıyorum. Adamlar ekipmansız bir şekilde başka insanların hayatını tehlikeye atıp çevreye rahatsızlık veriyorlar. Tabiki böyle akrobatik hareketler yapmak kolay değil fakat bu hareketlerin yeride trafik değil.

bunlardada kask disinda ekipman yok :)

Çoğunda dizlik felanda var dikkat edersen ve bu adamlar kendılerıne guvenmeseler zaten o trafiğe çıkmazlar. Motorları da bu hareketler için ne kadar elverişli olduğu görülüyor .Bu adamlar polislerle muhabbet ederek yapıyor bunları . Ama bizim ülkemizde apaçi denilir . insanların hayatını tehlıkeyı atmak denilir. Polis zaten gorse dırek ceza keser. He ben bu videoyu buraya attım diye çıkıp dışarda bunlar gibi gezmekmi istiyorum . Hayır . zaten anlayana bu vıdeodan zevk almak yeter.

Bilinçsiz kardeşlerimiz bunları izleyip eksozunu çivi ile deldikten sonra mahalle arasında kafa açtıkları için malesef geri dönüşü pek hoş olmuyor.

Bizde kendimize güvenmesek motora binmeyiz ama kendimize güveniyoruz diye kaza yapmıyoruz diye birşey yok kazanın ne zaman olacağı bilinmez.
Çoğunda dizlik felanda var dikkat edersen ve bu adamlar kendılerıne guvenmeseler zaten o trafiğe çıkmazlar. Motorları da bu hareketler için ne kadar elverişli olduğu görülüyor .Bu adamlar polislerle muhabbet ederek yapıyor bunları . Ama bizim ülkemizde apaçi denilir . insanların hayatını tehlıkeyı atmak denilir. Polis zaten gorse dırek ceza keser. He ben bu videoyu buraya attım diye çıkıp dışarda bunlar gibi gezmekmi istiyorum . Hayır . zaten anlayana bu vıdeodan zevk almak yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar