Arkadaşlar zinciri ne ile temizliyorsunuz?
Bizim kitapçıkta gazyağı ile temizlemeyin diyor
Arkadaşımda r25 var onun kitapçıkta gazyağı yada diğer temizleme ürünlerinle temizleyin diyor 400 ml ürüne 40 lira verip tek kullanımda bitsin istemiyorum aklıma takıldı merak ettim
Teşekkürler
Valla gaz yağı o kadar kolay bulunmadığı için mazot kullanıyorum ben. Kalın borulu bir fıs fısım var, şişesi 1.5-2 liraya doluyor 3 ay civarı da gidiyor. İlk vitesli motora geçtikten sonra o temizleme spreylerinden kullanıp iyi temizlensin diye sıkarken işimin neredeyse yarısında tüp bitince bir daha lanet olsun asla kullanmam dedim... Hem 40 lira civarı hem de hemen bitiyor. Hayır bir de dişlide kalan topak topak yağları çıkarmıyor. Şimdi mazotla temizliyorum, pırıl pırıl tertemiz yapıyor anında! Üzerine de bu spreylerden eser miktarda sıkıyorum ki üzerinde kalan son kiri, pisliği ve mazotu süzsün. Çünkü solvent bazlı oluyor o spreyler. Son bir rötuş gibi düşünün spreyi. Dolayısıyla o da bayağı bir süre gidiyor artık. Hatta şimdi size, geçen sene kıştı yanılmıyorsam, ilk temizlememden sonra fotoğrafını çekmiştim. Bir bakın kararınızı verirsiniz ona göre.