Bajaj Bajaj Pulsar As 150 Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

Piyasadaki muadillerine bakıldığında fiyat biraz yüksek. Fakat Honda CB125 ACE nin bile 4.000 TL civarında, CBF150 nin kampanyalı fiyatının 5.300 TL civarında satıldığı bir piyasada 6.000 TL gibi rakamların altında beklemek hayalcilik olur. 7.000 TL fiyat koyup 10 TL indirip 6 binli rakamlara satıyormuş gibi göstermek ise pazarlamacıların yüksek dehası :) Bence piyasalarda durgunluğun aşılacağına dair en küçük bir emare yokken bu fiyat yanlış olmuş.

7 bin tl ye bunu kimse almaz, kuralkan bajajı da hyosung gibi bastırmasa bari.

Resimlerdeki kırmızı motosiklet başka model sanırım, çünkü arka fren disk olarak görünüyor !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun isminin yarattığı çağrışım :mrgreen:

AS 250

images

Ne olursa olsun fiyatı yüksek, cbf 150 nin altında bir fiyat olması gerekiyordu. Zaman yine bizi haklı çıkaracak. :)

200'lük gelip fiyatı az daha yüksek olabilirdi ve çokta güzel olurdu. Ama 150cc, hava soğutmalı, arka freni kampana olan motora bu fiyat çok yüksek. 2buji 4valf falan fındık geçin bunları; ana detaylar önemli.

neyse almaya hakikaten niyetli, hevesli arkadaşlar varsa test sürüşünde muhakkak 80km üstü hızlara çıkıp denesinler.

arkadaşlar merhaba ben yeni başlamak istiyorum motorun tipi de çok hoşuma gitti ancak fiyat hüsran oldu. bazı bayilere gelmeye başlamış motor canlı halini gören var mı acaba?

arkadaşlar merhaba ben yeni başlamak istiyorum motorun tipi de çok hoşuma gitti ancak fiyat hüsran oldu. bazı bayilere gelmeye başlamış motor canlı halini gören var mı acaba?

Ben bugün bayide inceledim.Pulsar 200 NS den ayırt etmek güç.Boya kalitesi pulsar 200 ns den daha iyi görünüyor.Çok klas bir duruşu vardı.
Arka fren kampana hava soğutmalı ama iri bir motor.Renkleride Çok hoşuma gitti açıkçası

Son düzenleme:

hocam deme öyle elim ayağım boşalıyo bayiye gidesim geldi şimdi ama sonradan çok para verdim ben ne yaptım diye pişman olmaktan korkuyorum :)

Ben her ne kadar Avenger modelini beklesemde. Bugün bir gidip inceledim AS 150'yi Bajaj Pulsar RS ve NS'ten neredeyse daha büyük. CBF ile çok karşılaştırılmış, evet fotoğraflardan dolayı çok benziyor ama yakından görmeden yapılan benzetmeler tutmuyor. AS 150 kaslı bir motosiklet fiyata gelince 6 - 6,250 aralığında olabilirmiş. Lakin bu tarz motorlardan hoşlananlar bence gidip mutlaka görsünler.

Motorun durusu cok tatli. Baya kalipli ve sekil olarak mukemmel. Cbf ile kiyasliyoruz ama gidip gorunce aradaki farki anlicaksiniz. Kirmizi cok tatli duruyo. Keske fiyati daha uygun olsaydi. Fiyat gercekten cok yuksek. Bu arada 2016 da avenger modeli gelecekmis. Pulsarla ayni fiyat olur dediler. Insallah uygun bir fiyat koyarlar.

Avenger'in fiyatına baktım yurt dışı Pulsar'dan daha düşük. Türkiye'ye gelince de eşitlenmezse Pulsar'la iyi olur. Benim tahminim 6,250 ama o zamana kadar ne olur bakalım :) Ayrıca AS 150 fiyat konusunda katılıyorum 7 bin TL fazla 6'yı geçmemesi gerekirmiş.

Motorun durusu cok tatli. Baya kalipli ve sekil olarak mukemmel. Cbf ile kiyasliyoruz ama gidip gorunce aradaki farki anlicaksiniz. Kirmizi cok tatli duruyo. Keske fiyati daha uygun olsaydi. Fiyat gercekten cok yuksek. Bu arada 2016 da avenger modeli gelecekmis. Pulsarla ayni fiyat olur dediler. Insallah uygun bir fiyat koyarlar.

Avenger'i yabancı forumlarda biraz araştırdım ve titreşimden şikayetçi çok kişi gördüm. Ben de fuarda avenger düşünebilirim diyordum ama vazgeçtim.

Fiyat uygun olursa avenger dusunuyorum. Boxerden sonra tiresimi cok dert etmem sanirim :)

Aynen bende fiyatı şöyle bi 5500 ile 6000 TL arasında olursa Avenger alırım gibi geliyor :) titrek titrek gezeriz artık napalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar