- Konu Yazar
ilk defa ducato süren bir bayan sürücü görüyorum :sunny:
Yanlisin olmasin belki suzukidir :sunny:
Dostum kamera mamera hepsi eyvallah da park cebinde duran minibüsün sağında senin işin ne?
Neyse allahtan birşey olmamış.
Dostum kamera mamera hepsi eyvallah da park cebinde duran minibüsün sağında senin işin ne?
Neyse allahtan birşey olmamış.
tek şeritli yolda, sağdan araba mı solluyon sen? geçen soruyolardı sigorta bedelleri neden yüksek diye...
Hata sende.
Onun dışında arabanın sağından neden geçiyorsun diyenler, araç şeridin sağına değil soluna yakın olduğundan sol tarafı kapatmıştı ve kırmızı ışıkta bekleyen aracın kapı açmasımı hata benim o aracın sol tarafı kapattığı için sağından geçmem mi? Boş yorum yapıp can sıkmayın şurada iki gülüp eğlenelim diye yükledim videoyu, çok biliyosunuz ya.
ay, paşamın canı da sıkılırmış, trip de atarmış! la motosiklete binmeyi bilmiyonuz bi de kalkmış tatava yapıyonuz. burası Türkiye, burda trafik sağdan akar, sollamalar aracın solundan yapılır. şeritin sağ tarafı, o esnada şeritte bulunan araca aittir. isterse iner horon teper, gıkını çıkaramazsın. sol kapalıysa bekleyeceksin.
bilmiyon bi de ukalalık etme.
bir kişinin hatası yüzünden herkesin sigorta bedeli yükselince uzatmak lazım ki belki "dank" eder de bi daha yapmazsın aynı hatayı. sen hala kendinde hak arıyorsun; bu kafayla aynı yol-trafik şartları oluşsa gene aynı fevri davranışı sergilersin. sonra da sigorta yaptıracak herkese batar ucu; sadece sana batsa ne ala...