Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Ayns , keşke senin duyarlılığının yarısını Benelli Türkiyeden görseydik :)

kardeş benim yamaha xj6 ım vardı tamamen maddi sebeble sattım daha öncedende kullandığım 250 cclik motora dönüş yapayım dedim herkez gibi bende tnt 250 hakkında hiçbir şey bilmiyordum alan bazı kişiler olduğunu biliyordum ama kimse buraya yazmadı bende tüm samimiyetimle buraya yazayım ki insanlar bilgi edinsin hatta okadar ki bursada olan insanlara motorumu kullandırdım kimse yapmaz

amacım isteyen olursa bilgi edinsin

millet kalkıp daha önce 600 lük motordan inen buna binermi yalancısın

bu motor çinli dandik ama sen atıyorsun vs demeye başlayınca zıvanadan çıktım dedim banane ne halt ederseler etsinler

gerçekten art niyetli zihinler var

elbette benelli ''marka'' olarak türkiyede bir değeri şu an yok bunu zaman göstericek fakat biz şunu tartışıyoruz motor nasıl kalitelimi kullanımı nasıl vs vs vs şimdi kullanmıyan kişi bu konuda nasıl yorum yapar yapamaz sadece sıyırır

servis lik yedek parça vs firma ile görüştüğümüzde kesinlikle her türlü parçası var diyor zaman gösterecek

Bugun 345 km yol yaptim ortalam 110-120 km arasi 50 tl yakit
Ortasiklet agir boks sampiyonundan da bayagi dayak yedim ruzgar sayesinde
Sehir disi icin cam takmayan araba ile ciksin yola

Ortasiklet agir boks sampiyonundan da bayagi dayak yedim ruzgar sayesinde
Sehir disi icin cam takmayan araba ile ciksin yola

Doğru söylüyorsun, çok rüzgar alıyor fakat naked motosikletlerin ortak derdi bu.
Cam istersen "Çağlar motor camı" adındaki firma bizim motorlara da cam yapıyor, facebook ta sayfası var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayns motorunu bakıyorum satıyorsun hayırdır.

Ayns bursa Muradiye demi oturuyorsunuz orada çok temiz cil cil xj6 görüyordum şimdi tnt250 duruyor aynı yerde. Sanirim sizsiniz.Kayinpeder im in is yeri orada olduğu için sık sık o taraflardayim

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Lastik basıncınızı ön arka kaç psi basıyorsunuz. Kitapçıkta ön 33 arka 36 olarak vermişler . Bayi ön 30 arka 33 olarak söyledi hangisini basmalıyım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Uzun zamandır Takip ettiğim Benelli me Nihayet kavuştum beyaz istiyordum o da oldu.simdi ise biraz tecrübe kazanma zamani... .

Hayırlı olsun tekwrınız duz bassın

Fetı sen ne yaptın ?

Not : her An bır scooterla takaslıyasım gelıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim Evet Bursa'dakini aldim satan Arkadaş çok yardımcı oldu sağ olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Arkadaşlar 6000 bakıma gideceğim.bu bakımda yapılan işlemler nelerdir.biraz bilgi birazda tavsiye istiyorum sizlerden..ist. ümraniye de oturuyorum garanti kapsaminda olduğu için güvenilir yetkili servis onerebilirmisiniz.

Ben de Kastamonu'daki arkadaştan aldım. Benim de 8000 bakımına gitmem gerekiyor. Maşallah iyi binmiş : )

Şu anda sabah çalıştırınca çok hafif gaz açmazsam motor stop ediyor. Sanki jikleye ihtiyacı var gibi.
Bunlar otomatik jikle mi biliyor musunuz?
Ben dokunmazsam rölanti 1000 devirin altında kalıp motor sönüyor gibi stop ediyor.

Servis için;

Bosix maltepedeki Galeri İlyası tavsiye etmişti.
Ayrıca sakaryadaki Sofuoğlu motordan gidenler çok memnun ama çok fazla yol.

merhaba arkadaslar bende honda msx grom kullanıyorum daha 700km de nokta hatasız tnt 250 cok cazip geliyor takas düşünen olursa üstüne para verilir

Takaslarsam kesın scooter olur :))

Fetı galeri ilyas ıyı tercıh olur sofuogluna gıtmek uzun ıs benım ıcın
Ek olarak rolantı ayarı lazım anlasılan benımkınde rolantı 1 dk 1-2 bın arası sonra 1 e dusuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------

motor koruma demırı ısteyen olursa bana yazabılır ben takmıyacagım
180 tl ye almıstım 150 tl ye verırım hıc takılmadı valla paketınde

Önceden yorumları okuduğumda aslında lastikler idare eder diyen kişiler vardı ama
motoru bir haftadır kullanıyorum. Lastikler çok kötü. Arka teker direkt kilitleniyor gibi
(benim sürüşümün mutlaka etkisi vardır ama lastiklerin etkisi de az değil)

Rosso2 çok övülüyor ama hem daha uzun ömürlü olması, hem de üzerindeki kanalların çok olmasından dolayı michelin pilot Street almayı düşünüyorum.
Hem michelin hem de rosso yu kullanıpta övmeyen yok zaten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Michelin ve rosso konusunda sana katiliyorum feti_can forumdaki herkez bu lastiklerden bahsediyor gercektek iyi diyorlar ben ise uzerindeki lastiklerden bir sorun yaşamadım çünkü acemiliğiin verdiği korku ile yavaş kullanıyorum :)) benelli servislerini fiyatlari nasil bilgisi olan varmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Tnt250'e elcik koruma taktıran varmı?

Ben rosso 2 taktım mutluyum
Akın da da mıchelon var o da mutlu emınım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Elcık koruma baktım ben ama sınyallı olanlar hosuma gıdıyor sonra vazgectım
Sıs farı ve tank ped satı. Aldım onun yerıne

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar