- Konu Yazar
merhabalar moturu almama cok az zaman kaldi ehliyet kursunu bekliyoruz ne zaman egitim icin arıcaklar diye . bu arada motoru muhafaza etmek ıcın arabaların girmediği bodrum garajımız var apartmanın . garaja motoru sokarken sorun yaşıyacağımı sanmıyorum ama garajdan cıkartırken sıkıntı cekermıyım . 40-45 dereci bi acıyla yokuş var. fotoğraf cektım ama garajın o tarafı hep karanlık gece gündüz oyuzden koyu foto . cıkarken motorun ustundemı cıkmalıyım yoksa elimle bisikletimi çıkartır gibi itekliyimmi biraz acemice bir soru ama 
bu arada birşey eklemek istiyorum kursun verdiği eğitim başlangıc icin yeterli olurmu sizce ? ankarada ileri sürüş eğitimini hemenmı almalıyım yoksa motorda biraz pratik yaptıktan sonramı almak daha mantıklı olur istanbulda tanıdığım olmadığı için istanbula gelemiyeceğim ankarada 3-5 yer araştırdım daha mantıklı geldi

şimdi baktımda fotoda cok dik görünmüyor ama dik aslında
bu arada birşey eklemek istiyorum kursun verdiği eğitim başlangıc icin yeterli olurmu sizce ? ankarada ileri sürüş eğitimini hemenmı almalıyım yoksa motorda biraz pratik yaptıktan sonramı almak daha mantıklı olur istanbulda tanıdığım olmadığı için istanbula gelemiyeceğim ankarada 3-5 yer araştırdım daha mantıklı geldi

şimdi baktımda fotoda cok dik görünmüyor ama dik aslında