Retro Moto Works Bmw K1100 LT Cafe Racer Projesi [Rmw04]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rmw04 1993 BMW K1100 LT

Halledilmesi gereken bir kac angaryadan sonra K100 ile ilgilenmeye baslayabildik nihayet.

Toplam proje suresini 45 gun olarak tahmin ediyoruz.

İse ilk once kompresyon oranlarını olcerek basladık.

Hersey guzel baslamıstı ancak 4. silindir bize oran vermeme konusunda cok ısrarcı :p Subap ile ilgili bir problem oldugunu dusunuyoruz.

Su anda 2 projeyi aynı anda yuruttugumuzden fotografları cok sık guncelleyemeyebilirim. Merak eden varsa takipte kalmasını tavsiye ediyorum.Gorusmek uzere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
REKLAM ALINIR

images

Custom motosiklet yapımcıları scramblercılar bobber ve boxer'a gönül vermiş güzel insanlar

Tequ'nun tutması kuvvetle muhtemel başlığına reklam verin karlı çıkın

Yıllar sonra yazdığınız mesajlara bakarken denk geldiğinizde kış günü montunun cebinde çekirdek bulmuş adamın sevincini yaşayın

Not: güzel konu takipteyim

REKLAM ALINIR

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...6CKs3NcrT8uik0XgCpZDTOwXABHwh4oQfqPkKMkjwYYNg

Custom motosiklet yapımcıları scramblercılar bobber ve boxer'a gönül vermiş güzel insanlar

Tequ'nun tutması kuvvetle muhtemel başlığına reklam verin karlı çıkın

Yıllar sonra yazdığınız mesajlara bakarken denk geldiğinizde kış günü montunun cebinde çekirdek bulmuş adamın sevincini yaşayın

Not: güzel konu takipteyim
Ahaha:p reklam gelirlerinden pay alabiliyoruz degil mi :)
her zaman oldugu gibi ilgiyle takip ;)

Tesekkur ediyor, kahveye bekliyorum :)

Abi extra shot güzel bir şekilde göz kırpmış :D Bence azalt o zaman 4. silindir kendine gelir... Güzel proje belli ki ortamda güzel umarım her şey istediğiniz gibi ilerler kolay gelsin :)

3 silindirde güzel olur 4. silindirin bujisini çekiver :D
Kolay gelsin dostum takipteyim :)

Abi extra shot güzel bir şekilde göz kırpmış :D Bence azalt o zaman 4. silindir kendine gelir... Güzel proje belli ki ortamda güzel umarım her şey istediğiniz gibi ilerler kolay gelsin :)
Extra shotu silindire bosalticam israrci olmaya devam ederse :)
3 silindirde güzel olur 4. silindirin bujisini çekiver :D
Kolay gelsin dostum takipteyim :)
Makul bir teklif. 3 silindir ile daha guvenli bir surus saglar hem kullanici. Risk faktorlerini dusurmek lazim :p

Bu arada dun airbrushi 2. Kez bozmadan once yaptigim baska bir calismam :)

tekipteyim, direk malum siteden bu motor var mı diye de bakıyorum aynı zamanda :)

Buralar değerlenir. Custom a gönül vermiş güzel insanların önceki başarıları ortada bu da şüphesiz mükemmel olucaktır.

Moderatör
Takip listesinde ön sıralarda yerimizi alalım efem.
Loca fiyatları ne kadar ? :)
Kolay gele...

Rmw04 icin de dugmeye bastık.

Gercekten cok kotu muamele edilmis bu yakisikliya. Stop ve sinyaller siyah silikonla, beyin plastik kelepce ile tutturulmus saga sola carpacak kadar serbest.Boya kalitesinden bahsetmiyorum bile.

Mekanigimiz Sandman Erkan :p

Blok saseden ayrıldıktan sonra geriye sadece sanzıman baglantısı kalıyor.

Hastamızı sedyeye aldık

Bunlarda arta kalan parcalar :)

Egzantirik zinciri ve kam milleri mukemmel durumda.En ufak bir asınma bile yok

Valflerin hali gercekten icler acısı :) Onca zaman duzensiz karısım yuzunden komurlesmis. 4.silindirde kompresyon olmamasının sebebi de belli olmus oldu. Subaplar degisecek.

Ve az once elime gecen arka fairing

Bugun biraz daha derinlere inip yatakları gozden gecirecegiz. Umarım daha fazla suprizle karsilasmayız :)

Hocam sübap fiyatları gerçekten çok yüksek emme sübapları diğerlerine göre daha pahalı az önce araştırdım. Hepsini alacak mısın? bazıları çok kötü görünmüyor burdan.
ek olarak sele için gelen fairingi ebaydan mı aldın türkiyeden mi temin ettin? kolay gelsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Takipteyim

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
maşallah hep hayalimde olan hiç yapamayacağım işi ancak zevkle takibe devam

Hocam sübap fiyatları gerçekten çok yüksek emme sübapları diğerlerine göre daha pahalı az önce araştırdım. Hepsini alacak mısın? bazıları çok kötü görünmüyor burdan.
ek olarak sele için gelen fairingi ebaydan mı aldın türkiyeden mi temin ettin? kolay gelsin.

Uzerindeki kurumları temizleyince kalan supabların durumuna baktık gayet iyi durumdalar.Ancak bu arkadas icin aynı sey soz konusu degil. Bir tane egzost subapı bakıyorum su an. Ohmlamadan sonra komple piston ve sekmanları degistirmeyi planlıyoruz.

Fairingi İngiltereden getirttim zaman kaybetmemek adına. Bunun kalıbını cıkartıp kenara koyacagım. Ancak 3-4 ay icinde fairinglerimizi kendimiz imal etmeye baslayacagız. Dısarıya olan bagımlılıgımızı en aza indirmeyi amaclıyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar