Arabam çalındı-Anadolu Yakası

Merhaba arkadaslar.
Sizden uzulerek yardim istemek zorundayim. arac bizzat benimdir yardiminizi bekliyorum.

34 KA 048
KOYU YESIL BMW 5.20
1990 MODEL
ARKA TAMPONDA PUNTA VAR
JANTLARI BIRAZ DEGISIK
ON CAM CATLAK

DUN GECE 2 CIVARI PENDIK SAHILDEN CALINMISTIR. EMNIYET BIRIMLERI VE YAKIN CEVREM ARIYORLAR BIR GOREN DUYAN OLURSA

0541 924 1931

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

Merhaba arkadaslar.
Sizden uzulerek yardim istemek zorundayim. arac bizzat benimdir yardiminizi bekliyorum.

34 KA 048
KOYU YESIL BMW 5.20
1990 MODEL
ARKA TAMPONDA PUNTA VAR
JANTLARI BIRAZ DEGISIK
ON CAM CATLAK

DUN GECE 2 CIVARI PENDIK SAHILDEN CALINMISTIR. EMNIYET BIRIMLERI VE YAKIN CEVREM ARIYORLAR BIR GOREN DUYAN OLURSA

0541 924 1931

Plakayi duzeltiyorum

34 KA 042

Geçmiş Olsun.Anadolu Yakasında Dadanda Şerefsizler Çevremizde Çok Araç Çalındı.Normalde Kapının Önünde Duruyordu Aracım.Şimdi Kapalı Yere Çekiyorum.Çalınma Olmadan Öncede,Şerefsizler Depoları Boşaltıyolardı.Turkcelin Motosiklet İçin Takip Şeysi Varmış.Forumda Konusu Vardı.Almak Lazım Bi Tane.Çalınsada Yerini Biliriz.

Sagolun arkadaslar simdi bende motorumla sokaga cikip arayacagim

netten baktim araba efsaneymis ya, gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur

Bence gezip bırakırlar. terkedilmiş halde bulunur gibi geliyor bana

geçmiş olsun

bu kadar eski bir arabayı ya kullanır bırakırlar yada ırak a götürüp satarlar geçmiş olsun umarım bulunur gerçi birazda moralini bozdum ama ...

Olacagi varmis demekten baska birsey gelmiyor insanin elinden, sirf arabalara baka baka geziyorum heryeri

kardeşler sizi bilmem ama gasp ve hırsızlık olaylarında şöyle şeyler oluyor. hırsızlar olay mahaline tekrar geri dönüş yapabiliyor. ki bundan 1 hafta bir gasp olayı oldu. olayın oldugu yerde 3 saat sonra tekrar iş başında yakaladık bunları karakola kadar döve döve götürüp teslim ettik. işini görürmü bilmem ama çaldırdığın çevrelerde pusuya ya at ara ara güvenlik kameralarına bakip şahısları tanımaya calıs. bu konuda 155 ten bırsey beklemeyin. adamlar cevirmede surda burda tesadüffen denk gelirse bulduk gelin alın derler yoksada zor bulunur.

kardeşim geçmiş olsun...

eylülün 13 ü motorum çalındı. pazara alışverişe gitmiştim. hiç düşündüğüm birşey değildi. insan başına gelmeden anlamıyor bunu. elimde meyve sebze poşetleriyle kalakaldım. içimden birşey koptu resmen. bursa il telekom müdürlüğünün önünden iki koca kameranın karşısından çalındı motorum.

1 hafta bekledim polisten ses yok. e devletten içişleri bakanlığının taşra teşkilatına ( valilik) bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçe yazdım. özü; " bursanın göbeğinde kameraların önünde motor çalınıyor ve bulunamıyor! " yani eleştiri yaptım açıkçası.

dilekçenin üstünden 24 saat geçmeden karakola çağırdılar. bir baktım benim motor karakolun önünde. memurun biri aynen şöyle dedi; " biz çalışıyoruz hocam elimizden geleni yapıyoruz... " tabi herşey Allahtan da o dilekçeyi yazmasaydım, valilikten fırçayı yemeseydiniz zor bulunurdu benim motor...

aynısını tavsiye ederim size...

kardeşler sizi bilmem ama gasp ve hırsızlık olaylarında şöyle şeyler oluyor. hırsızlar olay mahaline tekrar geri dönüş yapabiliyor. ki bundan 1 hafta bir gasp olayı oldu. olayın oldugu yerde 3 saat sonra tekrar iş başında yakaladık bunları karakola kadar döve döve götürüp teslim ettik. işini görürmü bilmem ama çaldırdığın çevrelerde pusuya ya at ara ara güvenlik kameralarına bakip şahısları tanımaya calıs. bu konuda 155 ten bırsey beklemeyin. adamlar cevirmede surda burda tesadüffen denk gelirse bulduk gelin alın derler yoksada zor bulunur.

Kameralara bakilacakmis bilemiyorum artik, ne kadar tanidik varsa olayin icinde. Benim gorup aramam lazim sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

kardeşim geçmiş olsun...

eylülün 13 ü motorum çalındı. pazara alışverişe gitmiştim. hiç düşündüğüm birşey değildi. insan başına gelmeden anlamıyor bunu. elimde meyve sebze poşetleriyle kalakaldım. içimden birşey koptu resmen. bursa il telekom müdürlüğünün önünden iki koca kameranın karşısından çalındı motorum.

1 hafta bekledim polisten ses yok. e devletten içişleri bakanlığının taşra teşkilatına ( valilik) bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçe yazdım. özü; " bursanın göbeğinde kameraların önünde motor çalınıyor ve bulunamıyor! " yani eleştiri yaptım açıkçası.

dilekçenin üstünden 24 saat geçmeden karakola çağırdılar. bir baktım benim motor karakolun önünde. memurun biri aynen şöyle dedi; " biz çalışıyoruz hocam elimizden geleni yapıyoruz... " tabi herşey Allahtan da o dilekçeyi yazmasaydım, valilikten fırçayı yemeseydiniz zor bulunurdu benim motor...

aynısını tavsiye ederim size...

Daha olay yeni, detay vermek istemiyorum 1 hafta olup bulunmazsa dediginizi yapacagim tesekkur ederim, Allah birdaha yasatmasin

bu şerefsizleri yakaladığında 2 gözünü hemen orada kör edeceksinki bidaha yapmaya muaffak olamasın adiler

Arkadaslar arac bulundu. Benzin bitene kadar surup benzin bittiginde birakip gitmis a.k.cocugu. yardimci olan,olmaya calisan arkadaslarimdan Allah razi olsun.
Mod arkadaslardan konunun kapatilmasini rica ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar