Arkadaş bence onu gayet bilinçli söylemiş. Bu konsepteki gibi her bir tarafı karbon, şekil boya, o egzoz ve bu şekilde gelsin 15 olmasa da 10 dolardan aşağı satılmaz ülkemizde. Evet dolar yani 30 bin tl civarı.
40-45 hp olduğu konuşuluyormuş(Avrupa pazarı için üretilen 300cc için olabilir belki).Paralel çift silindir 14 k devir çeviriyor.:cat:
Aynalar nerede??
Aynasız olacakmış model hafiflik için, aynaları çıkarınca R25'i daha rahat tokatlıyormuş :mrgreen:
Ya bunu motoru bilmeyen adam dese anlarım da burada bu forumda altında motoru olan adam şu fotoğraftaki motorun gerçekten üretilebileceğine inanıyor ya yeminle beynim duruyor bazen, yahu arkadaşlar siz marsta mı yaşıyordunuz da yeni geldiniz buralara? Yalan bu üreticinin gövde gösterisinden başka birşey değil yok böyle bişey, amaç bakın istesem yaparım demek konsept aracın olayı da budur zaten açın google' ı "concept cars" ya da "concept motorcycles" yazın gelecekten gelen arabaları motorları görün ama hiç biri üretilemez firma zarar eder onu satmak için maliyet kurtarmaz, imkansız yani.
Türkiye'de satışı olmayacakmıs
Tabi ya Türkiye'de r25 var ya satarlarmı hiç siz rahat uyuyun yeter ki
Kafan mı güzel kardesim? aman gelmesin r25'i gecer diye mi düşünüyorum sanıyosun? banane gelirse gelir hasta mısınız nesiniz.
CBR 250 RR konusunda daha motora sahip olmadan fanatikliğe başlamış hondacılara güldüm :queen:
unutmayın yzf babamızın fabrikası değil, havaya girdiğiniz cbr250rr da gelirse r25 fiyatının üzerinde olacak :cherry:
Hondacı nedir? aynısını suziki yapsın onuda sevelim ayrıca en sevdiğim motosiklet markası Yamaha'dır.
sana demedim ama üstüne alınman komik olmuş :queen:
Yok canım neden komik olsun.Sayfanın başından beri tartışıyoruz illaki ucu bize de dokunur.