Motora Başlayacağım ... ( Forumda Yeniyim ! )

Beyler yanlış yerde konu açtıysam kusura bakmayın forumda yeniyim.
Motora başlayacağım boyum 1.80 kilom 94 yzf r125 düşünüyorumda sizin önerebileceğiniz bir motor var mı ?
Veya yzf r125 ile başla mı dersiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

Cevap veren yokmu :D

Az daha eksilt Ybr al.5 bin km yap 250 cc ye geç.125 cc ye o kadar para verme 1 ay sonra sıkılırsın.Sakın ben hız aramıyorum kiii deme.Bende öyle düşünüyordum ama araç sollayamayınca ve rampa çıkamayınca moralin bozuluyor.Bi de düşürecen en az 400-500 lira masrafın olacak ondan sonraki günde satışa çıkaracan.Tecrübeyle sabittir.

Anladım , mantıklı söylüyosun ama kurye gibi görünmemek için şekilli bi motor olsa daha iyi olurdu ama ybr yide araştırırm biraz

Bende o kafayla gittim mt-125 aldım kardeşim.Üstüne acemi olduğumuz için motosikletleri tanımıyoruz.Bi anda önüme araç çıktı bi anda sıktım frenleri lastikler kitlendi yeri öptüm.250 lik bak 300 lük bak ama mutlaka Abs olsun.

Motosiklet sevdası şekil ve engel tanımaz. Önce sürmeyi öğren ybr ile ileride beğendiğin motorlara geçersin yavaş yavaş. Emeklemeden koşmak olmaz, aceleye gerek yok...

İlla ybr olmasın dersen tvs apache de sağlam güzel motordur

YZF 125 CBR 125 bunlar aslan gibi başlangıç motorudur, göze gönle hitap eder, ilk başlarda güç ile işin olmaz, işin olduğu an zaten pişmişte olursun..

Anladım , mantıklı söylüyosun ama kurye gibi görünmemek için şekilli bi motor olsa daha iyi olurdu ama ybr yide araştırırm biraz

Kurye gibi görünmek ayıp veya utanılacak bir şey değil, işin piri gibi görünmeye çalışmaktan iyidir. Önemli olan sizin kendinizi nasıl gördüğünüz. İnsanlar hırsızlık da yapsan, nobel ödülü de alsan illa ki laf edecek bir şey bulur. Ayrıca "dışarıdan nasıl görünüyorum acaba?" diye düşünmek iki teker üzerinde pek iyi bir şey değil. Kurye gibi görünmenin de avantajları var hem; insanlar kolay gelsin deyince gülümsetiyor, yol soran çıkıyor, ecza deposunun önünde kazara durursanız falan arkadaşa benzetip selam bile veriliyor :mrgreen: İşin en bomba yanı da ailemin bile beni kuryeye benzetmesi, ablam eczacıdır; her geldiğimde ilaç getirdiğimi sanıyor bizimkiler bir süre :thumleft:

Demem o ki, kendinize başkasının abuk subuk düşünceleri doğrultusunda yön vererek yaşamaya çalışmayın. Hayat bazen zor olabiliyor, öyle yaşamaksa daha da zor kılıyor. Kendi istediğiniz gibi, anı yaşayın.

İlk defa motor kullanacaksan scoooter diyorum. Çok keyifli oluyor. Ama önce ekipman kesinlikle... Ekipmansız kaza yapmış bir kullanıcının mesajıdır bu.

Mondial z-one-s 180 2. el al hakimiyeti kolay tipi kurye gibi değil yakından görmeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar