BUGÜNKÜ VİDEOM !kadın sürücü belediye otobüsün görmüyor iken motosikleti nasıl görece

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en baştan söyliyeyim bende hiç suç yok arkadaşım !
ben öyle arkadan sıkıştırmadım
kadının önü boş yavaş gidiyordu
bende 2 defa sakin bir şekilde dit diye korna çaldım.

sağ kulağına dayamış telefonu sağa geçerken sinyal veriyorya .

şu bizim türk milleti yokmu sinyal verir vermez geçme hakkının kendisinde olduğunu sanıyorlar.

ayrıca sinyal veriyorsun ama arkandan gelen yani daha doğrusu sağ şeritte giden koskoca belediye otobüsünü görmeden sağa geçmeye çalışıyorsun ve kadın hala telefonu kulağından düşürmüyor bu ne umursamazlık arkadaş.

motosikletten 100 kat daha büyük bir kütleyi göremeyen bu tür asalaklar motosikleti nasıl görecek!!!

o yüzden siz siz olun her halukarda trafikte diğer 4 tekerlerin bizi görmüyormuş gibi bizden haberleri yokmuş gibi sürdüklerini sürekli aklımızda tutmalıyız ona göre sürmeliyiz . yoksa sonradan duyduğunuz gibi ben görmedim diyicekler inanın görmüyorlar. aslında görürler lakin cep telefonundan başlarını kaldırsalar herşeyi görecekler. dikkat edelim.!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugünkü videonunda sonuna geldik, esen kalın.

DKN

motosikleti görmesini beklersen ezilirsin. görmesini beklemeden o uykudayken geçip gitmen gerekir sessizce :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Videolarda en çok dikkatimi çeken hep bir atçın var arkada. Sevabına sürekli birilerini biryere mi taşıyorsun yoksa kadrolu artçın mı var hocam senin?? :mrgreen:

Videolarda en çok dikkatimi çeken hep bir atçın var arkada. Sevabına sürekli birilerini biryere mi taşıyorsun yoksa kadrolu artçın mı var hocam senin?? :mrgreen:

tek sarmıyor. bir arkadas olsa kafa dengi artcı felan almam.
bende artcı bol. 3 kişi bindigimiz oluyor bazen .mecburiyet olduğu zaman

Bir kadın sürücüden daha tehlikeli şey nedir ? Telefonla konuşan kadın sürücüdür...

Bu arada 4 silindirin sesi de şiir gibi maaşallah..

3 kişi biniyorsunuz demek :) bu arkadaşın motor alınmaz o zaman

Dmi motor binilmek için alınmıyor süs olsun diye alıyoruz bırak 3kişiyi 1 kişi bile gerekmedikçe binmemeli :)

Ahahaha abi makaraya bak ya. Benim üstüme de e5te kıran tek sürücü kadındı çıkarmayacaksın kadınları trafiğe.

3 kişi biniyorsunuz demek :) bu arkadaşın motor alınmaz o zaman

Satmiyicam evladiyelik çünkü. Allah izin verirse 50 yaşına kadar yaşarsam evde biblo eşya olarak kalacak. Baktıkça hayallere dalmak için.

ilk başta motorda 2 kişi olduğunuzu anlamadığımdan bende çoğu kişi gibi "neden kendi kendine konuşuyor kim duyacak ki" dedim ama sonra dank etti :)

kadınlara ehliyet verip trafiğe salanda kabahat,100 metre öteden aracı kadının kullandığı yemin olsun anlaşılıyor,,istikrarsız haraketler,yolun ortasından at gözlüğü giyip trafiği yavaşlatarak gitmeler,önündeki araçla arasında 100 metre varken arkasında araç varmı yokmu hiç düşünmeden aniden frene abanmalar,yırtık dondan çıkar gibi aniden yola atlamalar,,ayna kullanma alışkanlıkları zaten sıfır(AYNADA KENDİLERİNE BAKMAK HARİÇ)alıştık artık,,Arabistan gibi kadınların araç kullanması yasak olacak kardeşim en güzelini yapıyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar