2. motor 600lükmü olsun diyenlere ithafen 7.motosikletim Xmax250 Abs

Merhabalar arkadaşlar birkaç hafta önce kutsal japon 4lüsünü tamamlayıp yamaha xmax250 abs almış bulunmaktayım.

Lingken çinli 125lik suzuki an 125 honda cbf 150 honda cbr 125 sym gts250i evo kawasaki ninja ardından yamaha xmax250 abs ye kavuştum.

ABS güzelmiş ama bir deneyin derim kafa rahat oluyor :p

Bir aralar cbr 600rr mı mt 07 mi diyordum hala ufak tefek aptallıklarımız oluyor. Bakalım Epeybir km yaptık 100bin i devirdikten sonra onuda paylaşmak nasip olsun diyorum :)

Herkesin gönlündeki motorun anahtarını bir gün cebinde görmesi dileğiyle iyi forumlar :king:

o9OLmk.jpg

l9OoDb.jpg

V6rZ7r.jpg

n2OvDl.jpg

vRj0D6.jpg

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah . Tekeriniz düzbassın. İnşallah dediğiniz gibi birilerine örnek olur.

DKN

çok doğru bir karar vermişin. race grenaj hastalığına yakalanmadığın için tebrik ederim

Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Sonlara doğru herhalde düşük CC kesmemiş mi diyelim nedir, imzanıza bakılırsa az az KM'ler yapıp satmışsınız :)

Hayırlı olsun da 600rr ı gömmene gerek yok. Yakında vahiy inmeden 600rr almayın'a dönecek bu forumdaki 600lük racing nefreti.

hayırlı olsun ilginç olmus kawadan inip abs li genişçe rahat bir scooter a binmek :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimse 600 lüklere laf söylememiş. adam kendini hazır hissetmemiş yüksek cc almamış. helal olsun. tekerin düz bassın.

hayırlı olsun ilginç olmus kawadan inip abs li genişçe rahat bir scooter a binmek :)

Vallahi garip oldu yalan değil vites arıyor bazen insan,Abs var diye farklılık kattı ama ilgimi dağıttı başka bi heves oldu :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Sonlara doğru herhalde düşük CC kesmemiş mi diyelim nedir, imzanıza bakılırsa az az KM'ler yapıp satmışsınız :)

Doğrudur yavaş geldiği malum,Hızla çok aram yok ama insan elinin altında güç olsun istiyor. Kendime de aşırı güvenmediğimden yüksek ccye henüz geçmiyorum sıkıldıkça değiştiriyorum güzel oluyor :)

Hayırlı olsun da 600rr ı gömmene gerek yok. Yakında vahiy inmeden 600rr almayın'a dönecek bu forumdaki 600lük racing nefreti.

Sahiden anlayamadığım şekilde bir eleştiri yağmuru var 4 silindir motosiklete forumda. Astranot olmak gerekiyor gibi yaklaşılıyor :)
hazır hissedelim kendimizide bakalım güç neymiş tatmak istiyor insan :)

kimse 600 lüklere laf söylememiş. adam kendini hazır hissetmemiş yüksek cc almamış. helal olsun. tekerin düz bassın.

Aynen öyle oldu hocam. sağolun teşekkür ederim :)

çok doğru bir karar vermişin. race grenaj hastalığına yakalanmadığın için tebrik ederim

Teşekkür ederim hocam :) Görüntüden çok mutlu olmak yola dikkatimi daha çok vermek daha çok tecrübe edinmek adına pek heveslenemedim kayamadım o tarza :)

Hayırlı uğurlu olsun motorunuz :) ABS can'dır.

Hakikaten hocam öyleymiş Kafası çok rahat oluyor insanın. Kaymazsa .. diye sıkabiliyorsunuz freni Islak havada :flower:

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

hayırlısı olsun kazasız belasız benim de istediğim 2. motor adaylarımdan keşke koyacak yerim olsa dediğim motor ,doldur bağajı ağzına kadar çak topcase i al artçını istediğin yere git şehir içi dışı mis gibi doğru karar

geniş zamanda ıslakta bir abs testi isterim ayrıca

hayırlısı olsun kazasız belasız benim de istediğim 2. motor adaylarımdan keşke koyacak yerim olsa dediğim motor ,doldur bağajı ağzına kadar çak topcase i al artçını istediğin yere git şehir içi dışı mis gibi doğru karar

geniş zamanda ıslakta bir abs testi isterim ayrıca

Aynen öyle bagajı beklediğimden büyük çıktı. Migrostan ıvır zıvır orta gereklilikteli bir alışverişi yüklenebilecek boyutta.
Agv gibi Sakallı bir kaskı bile aldı. ne yalan söyliyim beklemiyordum.
Bakalım benimde aklımda var abs yi göstermek :)
teşekkür ederim

Allah kaza bela vermesin :)

Ben en egzotik motorcu orneklerindenim: 2004ten bu yana sirasiyla Mondial 150 HS > Gilera Nexus 500(2007) > Gilera Nexus 500(2008) > Yamaha Xmax 400 > MT-07 > BMW K1300R.

Yanlis anlasilmasin, sartlar elveriyorsa 2nci motor 600luk mu diyenlere de saygimiz olmali demek icin yazdim.

Niye 600 luk olmasinki. Parasi olan binsin 600 luge. Hintliler gibi herkes kucuk motora binmek zorunda kalmamali

Super Moderator
Xmax candır.. Abs'si de gayet güzel çalışıyor. Lastiklerde City grip olduktan sonra, istediğin gibi al sağdan sola yatır.. korkma.. Güle güle kullan kazasız belasız.. Kaç km'de ? Eski kasa almışsın? Fiyat nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar