Arkadaşım geçmiş olsun, hatanın hepsi sende olsa, kırmızıda geçsen, ters şerite girsen bile motor kazası bu, düşmek ve devamında ne sebeple olursa olsun darp edilmek kötü bir durum. Geçmiş olsun.
Ama sen en son çay içtiğine emin misin ?;
Dusecegim garantiydi daha motoru yeni yaptim kiyamadigim icin olabildigince viraji dondermeye calistim sonra iki yol arasindaki betona carptim karsi seride firaldim.
O istikamette karşı şerit yok !
2 dakika sonra taksi geldi yardim edeyim dedi sagolun dedim hallederim.
Taksici geldiğinde ayağa kalkıp durumu toparladığını sanmıştım ama ...
Ben hala yerdeyim 2 dakika sonra 17 PK 665 Plakali hyundai getz gumus gri surucu arabasi yazan ustunde bi arac geldi durdu biri indi biseyler dedi duyamiyorum anlamadan bisey kaskima ucan tekme atti, evet sebepsiz yere bahtsiz bedevinin bile benim durumumu ogrenince utanacagi bi talihle biri indi bana ucan tekme atti.
Araçtan inen iki kişi de yerde yatan sana iki uçan tekme atmış .
Abi şu konuya aciklik getireyim,o araba ben kaza yaptiktan yaklasik 4 dakika sonra geldi, yolun ortasindayim bulundugum konuma baglanan viraj bile en az 100metre mesafede
Sen virajı alamayıp düştüm diyorsun, arkanda Kağıthane ve Eyüp'den bağlanan yol var, ileride Alibeyköy , Eminönü ve Küçükköy-Yıldıztabya bağlantıları var.
Amacım burda dedektiflik yapmak değil, bir şeyler yanlış tespit etmeye çalış ki bir daha aynı hataya düşme.
Ayrıca google maps'te görünen yol bağlantıları güncel değil. Geçen sene ordaki yol güzergahı değişti bilgin olsun.