Kimliğini Gizle...

Mümkünse sen düşünme bakim..
5 kardeş..

ya amacım terbiyesizlik olarak algılanmasın . bayanların iş görüşmesine giderken süslenip püslenip etek ceket giyme huyları vardırya. gözümde çanlandı birden etek çeket sırtında pembe bir sırt çantası :queen::queen::queen:

ya amacım terbiyesizlik olarak algılanmasın . bayanların iş görüşmesine giderken süslenip püslenip etek ceket giyme huyları vardırya. gözümde çanlandı birden etek çeket sırtında pembe bir sırt çantası :queen::queen::queen:

Yok yahu, gittiğim yerde arka soteye geciorum genelde masam vardır, orda hemen pantolonu motor ayakkabılarımı çıkarıp, gunluk ayakkabıları giyiniyorum, tayt tercih ediorum hem usutmuyor, hem rahat hareket ediliyor,alt içlik giymeme gerek kalmıor zaten kıyafetim oluyor tayt.. Bugun mesela gömlekle geldim içimde gömleğim vardı...

Firmalarım zaten uzun yıllardır çalıştıgım kişiler, önemli olan patronlara gozukmeden olayı halletmek ki..
Geçen gün patronun bi tanesine de yakalandım, adam benle aşagı indi motora falan baktık.. oda suruyormuş megersem..
Genelde dikkat çekici bir durum öle absurd durmuor...
hatta bir çok yerde sohbete neden olup insanlarla sohbet bahanesi çıkıyor..
Diğer bir firmam da Ceo arakdaş, beni aşağıdan arıyor gel gel, senin motora bindim fln dior :)

Ama genel prensip, fazla yaklaşmayın bi tarafı deli bu kızın oluyor :)

Super Moderator
Yok yahu, gittiğim yerde arka soteye geciorum genelde masam vardır, orda hemen pantolonu motor ayakkabılarımı çıkarıp, gunluk ayakkabıları giyiniyorum, tayt tercih ediorum hem usutmuyor, hem rahat hareket ediliyor,alt içlik giymeme gerek kalmıor zaten kıyafetim oluyor tayt.. Bugun mesela gömlekle geldim içimde gömleğim vardı...

Firmalarım zaten uzun yıllardır çalıştıgım kişiler, önemli olan patronlara gozukmeden olayı halletmek ki..
Geçen gün patronun bi tanesine de yakalandım, adam benle aşagı indi motora falan baktık.. oda suruyormuş megersem..
Genelde dikkat çekici bir durum öle absurd durmuor...
hatta bir çok yerde sohbete neden olup insanlarla sohbet bahanesi çıkıyor..
Diğer bir firmam da Ceo arakdaş, beni aşağıdan arıyor gel gel, senin motora bindim fln dior :)

Ama genel prensip, fazla yaklaşmayın bi tarafı deli bu kızın oluyor :)
Ne kadar da ceo bir arkadaş... Bende bi su istasyonu açsam ceo olurmuyum :)

Son düzenleme:
Türkiye gibi geri almış ülkelerde kadın olmak çok zor iş. O yüzden senin motosiklet "kalkışmanı" çok taktir ediyorum. Gerçekten de kolay değil. Ama hayatta biraz aykırı/cins olmak insana çok şey katar. 80 veya 100 km lik ultra maratonları bitirdiğimde bölgenin köylüsü kasabalısı yüzüme " manyaaaakkk" dercesine bakar. İnsanlar taktir etmek yerine daha çok senin yanlış yaptığını sana kabul ettirmeye çalışırlar. Seni motordan caydırmaya çalışmaları bu yüzden. Kendi yapamadığı şeyi senin de yapmanı engellemektir genelde amaç. Sen yine de dikatli ol, erkeklerden daha fazla risk altındasın. Motor montunun cebince küçük bir biber gazı mutlaka bulundur.

Türkiye gibi geri almış ülkelerde kadın olmak çok zor iş. O yüzden senin motosiklet "kalkışmanı" çok taktir ediyorum. Gerçekten de kolay değil. Ama hayatta biraz aykırı/cins olmak insana çok şey katar. 80 veya 100 km lik ultra maratonları bitirdiğimde bölgenin köylüsü kasabalısı yüzüme " manyaaaakkk" dercesine bakar. İnsanlar taktir etmek yerine daha çok senin yanlış yaptığını sana kabul ettirmeye çalışırlar. Seni motordan caydırmaya çalışmaları bu yüzden. Kendi yapamadığı şeyi senin de yapmanı engellemektir genelde amaç. Sen yine de dikatli ol, erkeklerden daha fazla risk altındasın. Motor montunun cebince küçük bir biber gazı mutlaka bulundur.

Eyv abi, hiç ole bir sprey bulundurmadım ama tavsiye uzerine alacagım..
o şaşkın yüz ifadesini bende seviyorum :)
nevşehir nasıl geçti? soramadım aklımdaydı :) yazmışken sen sorayım ..
çok seviyorum o şehri ya.. bende çok ozeldir.. sen bide maraton diosun oyhh ne guzeldir kim bilir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------

Ne kadar da ceo bir arkadaş... Bende bi su istasyonu açsam ceo olurmuyum :)

Fazlası bile olursun, damacanaları taşıdıgın sürece :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de ilk anda veda yazısı sandım. Forumda ilk defa bayanlığını ön plana çıkarmayan bir bayanın gitmesi üzücü olurdu.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Çok geçmiş olsun, aldırmayın, değer verdiğiniz birinden hakaret yada kötü söz duyarsanız üzülün sadece diğerleri için değmez çünkü, forumda var olan iyi yürekli insanları tanımak hep mutlu dönüşlere sebep olmuştur,
sizi de yazdım bu listeye, teşekkürler :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bite kızıp yorgan yakılmaz, pire miydi yoksa :p

ne demişler it yiğitte pire bitte bulunur :mrgreen:

Motosikleti
Cruiser
Aldırma lütfen sen onlara.. Ne yaparsan yap birileri onaylayacak, birileri de onaylamayacak.. Bence kimlik gizlemekten ziyade tam tersine kimliğini apaçık ifşa etmen daha doğru olur diye düşünüyorum.. Sonuçta yaşadığımız yerler neden daha medeni neden daha güzel olmasın ki ? Benim çocukluğum Ankara'da geçti ve çocukken hatırlıyorum çok nadiren saç sakal karışık abiler görürdüm ve millet onlara sürekli laf atardı ve sataşırlardı.. En son geçen yıl gittim Ankara'ya ve (en azından gördüğüm kadarıyla) kimse kimseye karışmıyordu.. Yani zamanında bahsettiğim abiler ''ulan adamlar doğru söylüyo be hadi gidip traş olalım bi de gidip takım elbise giyelim'' demiş olsalardı bugün böyle olur muydu ?
Motorlara zaten trafikte yeterince saygı yok ayrıca bayanlara da yeterince saygı yok (umarım anladınız) ve sanırım bu birleşim asıl sizi rahatsız eden..
Bence topluma örnek bir davranış sergiliyorsunuz ve bu rahatsız olunacak değil, gurur duyulacak birşey..
Bak bi Jack Nicholson abimiz ne demiş :)

https://www.youtube.com/watch?v=Gc11mJGre10

Keyifli sürüşler..

Şu anda motoruma bakıyorum bu yazıyı okurken.. 2 gün önce saçma kelimeleri okurken ki
-şok geçirmiştim- üzüntüm geldi aklıma..

Güzel yorumlarınız için, destek için.. farklı bakış açılarını bana kattığınız için..

İçtenlikle tşk ederim..

Başarının yolunu bilmem fakat başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan ve ne dediklerini önemsemekten geçer.

Trafikteki sıkıntılarınızı bayan artçım varken yapılan tacizlerden,trene bakar gibi bakan bakışlardan anlayabiliyorum. Bu konuda memleketin genel ahvali iki teker üstünde bayan görmeye alışık olunmadığından olsa gerek. Bu umarım zamanla düzelir. Ya da daha kötü de olabilir,bilemiyorum :)

Forumla alakalı yaşanılan sıkıntıya zaten gerekli müdahele yapıldı. Bu hususta Olcay abi'ye katılarak diyorum ki;

Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi ? :)

Ugur hocam yok dert etmek deil kendini anlatmak ister ya insan icimden gecenleri yazmakti amacim.. forum acisindan hasasiyetle her konuya egilip fikrimce doru yerlerde doru seylere el atarak müdahele yapiyor moderator arkadaslar... kendin acimdan tsk ederim o kelimeleri ne kdr az insan okuduysa ki hemen silindi okdr iyi... selamlar

DKN

ciğeri beş para etmeyen insanlarda kendi düşüncelerini söyler ama nedense bunların dediklerini daha çok dikkate alıyolar. kızım motora niye biniyosun ediyosun dediklerinde sana mı sorucam ...... (arkadaşım) demek gerekir bazen :) sen milleti boşver ne yaparsan yap aşk ile yap :p konu içerisinde 2.paragrafını yazarken yaşadığın psikolojide tek bişeye yorulmuyo. (sevildiğini hissetmek istiyoda olabilir)

Motora binme,
Saçlarını gizle,
Cüssen ne ki biniyorsun bu merete,
Seytan işi kızım yapma,
Sevdiklerini düşün,
İstanbul trafiği bu hırlısı var hırsızı var,
Takılan olur,
Taciz eden olur,
Kimliğini gizle,
Uzun yol mu ne zihniyette insanlar var aklını mı kaçırdın,
Gidişin olur dönüşün olmaz,
Ayıp ayıp sana yakışıyor mu,
Kaza yaparsan, bizi arama bile,
Düşte kafanı yar gör gününü,
Kız başına kalktığın işlere bak,
Kimliğini Gizle...

Oysaki ben rüzgarın sesini sevmiştim, Kızımla buluştugum anda hayatta kimseye ihtiyacım kalmamış gibi hissetmiştim,

Sonra Mt'yi keşfettim, benim gibi bu işe gönül vermiş insanlar vardı, sabah elime çayımı alıp simitimi yerken, önce bütün forumu tarıyordum, elimden geldiğince bazen esprili bazen yaptığım şeylerden dem vurup kendimce yazıyordum, öğreniyordum.. Çok şey vardı bilmediğim,
Oğuzhan'nın mekanik bilgisini seviyordum profilinden gizlice girip nerelere ne yazmış takip ediyordum,
Yunus'la trolliyorduk guluyordum,
Levent'in ciddi uzun yazılarını usanmadan okuyordum,
Olcay abi yorum yazınca ekol yazdı bakalım ne yazmış diyordum,
Yazdıgım cevaplarda oxxo ya laf atınca şimdi okur ama cevap yazma ama okur biliyorum diyordum,
Avici'nin alternatiflerini bekliyordum bakim ne yazmış diyordum,
Çağlar48 al gene konu açmış,
bilginozi ve 600rr hikayeleri absli mi konusuna girerler şimdi :)
Biyey baraküs o genelde sevmez motoru kirlensin falan,
keremkrmn yerinde yorumları, köprü maceralarına desteği,
CxAnKACx, Mexico, ktm bilgisi, hemşerim gibi hisettim hep,
Snapyy ilk tavuga çarptıgında tanıdım, hep güldüm ben ona, transalpçiye kızışını sevdim,
Motoglock ilk gelidiğindeki r25 heycanını onunla beraber yasadım,
ironroad kara kedisini sevdim,
Kadangonun burçdaş yorumlarını,
Kuvvetmira abinin pat die çıkışını yahu ne dedi gene deyişimi,
kurubuz abinin, abi oluşunu hep hayata heycanını bir bakıma,
Sokulluyla şile düşüncelerini,
Mamba09 ile cafe racer hikayesini,
A.Türker öğretmenimizin tükçeme takılışını,

ve daha bir çok arkadaşımı ailem gibi hissettim aslında...

Üretmeyi sevdim ben, oturup evde öle kös kös duramadım, hep hem çalıştım hem okudum.. Bunu ben yapıosam sende yaparsınla hep hayata tutundum.. MT'de bu yüzden yorumladım, o yüzden kimliğimi gizlemedim..

Ama gerçeklerin varlığını, eline klavye gecen herkesin yazacagını atladım sanırım...
Herkese tşk ederim..
Umarım kimseyi kırmadım ve üzmedim..

Sevgi ve Saygılarımla...
(fikirlerimi yazamazsam ben ben olamazdım.)

Abla konu açayım mı :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar