Forumun %40'ı gerçekten boş konuşuyor. Hiç kusura bakmayın.. Hele birisi demiş ki, kimsenin kimseyi düşürmeye hakkı yok, ölebilir di.. E peki Rossi kaç kez düşebilirdi, resmen üzerine oynadı herifin..? Resmen adamı devre dışı bırakmaya koştu... Ama Başaramadı, rossi hep bir adım geri durmasını başardı, ve son raddede Marquez patates oldu.. İyi de oldu.. Ölseydi de üzülmezdim.. Sanmayın vicdansız birisiyim, ama kahpeliğe, kaşarlığa tahammülüm yok. Ben öleceğime o ölsün.. Herkes önce adam olmasını bilecek.. Ben ne Rorssi fanıyım ne Marquez ne Lorenzo.. Bir tek Kenan Sofuoğlu,, Ve Toprak fanıyım.. Onun dışında kimseye özel bir hayranlığım yok. Başarılı olanı da takdir ederim.
Hocam seni rossi'ye benzettim sanki banamı öyle geldi acaba bilemedim![]()
evet evet, çaktırma da Maruqez'i de ben düşürdüm![]()
Marquez tam bir, bireysel ispanyol sporcu çirkefliği sergiledi..ağır çekimde izlendiğinde resmen yatıyor Valenin bacağına kafasıyla..Valede itiyor haklı olarak..bütün planı Rossiyi yavaşlatmaktı zaten düşene dek..hakkını yediler Rossinin..
Şimdi 99 kazanırsa Rossi 2 bitirmeliki şampiyon olsun...
Bence büyük haksızlık...
İlla ikinci olmasına gerek yok ilk 2 yi hondalar alsın (ki alamazlar marquez denen haysiyetsiz yine yavaşlar yine lorenzoya çalışır, bunu Rossi sondan 3. yarışta söylemişti anlaşılan marquez lorenzo' nun yeni kankası olmuş diye) o zaman lorenzo 3. olsun rossi 6. bile olsa şampiyon.
Ama Rossi bu sene emekli olmuyor fazla dertlenmeye gerek yok bu sene olmasa seneye intikamını alır yılların tecrübesi var adamda, en azından marquez artık bu saatten sonra Rossi varken şampiyon olabileceğini zannetmesin.
Forumun %40'ı gerçekten boş konuşuyor. Hiç kusura bakmayın.. Hele birisi demiş ki, kimsenin kimseyi düşürmeye hakkı yok, ölebilir di.. E peki Rossi kaç kez düşebilirdi, resmen üzerine oynadı herifin..? Resmen adamı devre dışı bırakmaya koştu... Ama Başaramadı, rossi hep bir adım geri durmasını başardı, ve son raddede Marquez patates oldu.. İyi de oldu.. Ölseydi de üzülmezdim.. Sanmayın vicdansız birisiyim, ama kahpeliğe, kaşarlığa tahammülüm yok. Ben öleceğime o ölsün.. Herkes önce adam olmasını bilecek.. Ben ne Rorssi fanıyım ne Marquez ne Lorenzo.. Bir tek Kenan Sofuoğlu,, Ve Toprak fanıyım.. Onun dışında kimseye özel bir hayranlığım yok. Başarılı olanı da takdir ederim.
Aradaki kapışmanın ısısını kaldıramayan herkes "haklı olarak" birbirine tekme atsın o zaman?!
Koskoca MotoGP yarışında sadece ikisi yarışıyo yani.. Bravo. Cok perspektif bakıyorsunuz gerçekten.