Jant şeridi yardımı...

Değerli arkadaşlar,
Jant şeridim bi baktım yarısı gitmiş :silent: kopmuş.. çok çirkin duruyor şimdi,
beyazdı doğum günümde hediye olduğu için hiç araştırma yapmamıştım, direk taktırtmıştım,
Ama şimdi de bakıyorum bu işlerden ben hiç anlamıyorum, özellikle ktm kullanıcı arkadaşlar Jantım turuncu, ne olabilir, kaliteli bir marka var mıdır?

Tavsiyelerinizi esirgemeyin, tşk ederim...

evet 3-5 lira fazla olsun keiti olsun.eski motorumda keiti şeritleri 4 sene kullandım.sonunda jantları boyamaya karar verdim.şeritleri sökmek için bir gün uğraştım.:queen:

Super Moderator
Bence hondanın jant stickerlarını almalısın, cok sıradışı olur :)

O eğimlilerden aldım fosforlu, flaşlı resim çekerken güzel görünüyor sadece.
Kıyıdan köşeden derken kalktı, koptu, sıyrıldı çirkin görünüyor şimdi.
Hiç yapmasaydım keşke..

Keitiye bakim bi marka ismi icin tsk ederim,
Ama riskli de sanirim? Yorumlar vardir sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

Bence hondanın jant stickerlarını almalısın, cok sıradışı olur :)

Konuya bi egilelim ozmn... tşk ederim

DKN

bikaç tane fotoğraf çekip koysana awesomee, öyle daha iyi yardımcı oluruz hemde bi motorunu görmüş oluruz :cat:

Turuncu jant bence orjinal haliyle gayet güzel.

Ben siyah jant hariç geri kalanlarına jant şeridi pek yakıştıramıyorum. Çok karışık duruyor.

Bu arada siyah jant şeridi için zamanında Cbr 250 me bu jant şeridini uygulamıştım. Hazır konusu açılmışken belki başkalarına fikir olur.

Son düzenleme:
bikaç tane fotoğraf çekip koysana awesomee, öyle daha iyi yardımcı oluruz hemde bi motorunu görmüş oluruz :cat:

qRWPnV.png

fotograf koymayı bilmiyorum ama, butunu çektigim bir bu foto var,
umarım çıkar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Turuncu jant bence orjinal haliyle gayet güzel.

Ben siyah jant hariç geri kalanlarına jant şeridi pek yakıştıramıyorum. Çok karışık duruyor.

Bu arada siyah jant şeridi için zamanında Cbr 250 me bu jant şeridini uygulamıştım. Hazır konusu açılmışken belki başkalarına fikir olur.

[url]http://i.hizliresim.com/D9Pvdo.jpg[/url]

bu jant şeridi cidden guzel olmuş...

DKN

şerit yokken sade haliyle daha güzel görünüyo bence. fotoğrafı da güzel çekmişin :cat:

şerit yokken sade haliyle daha güzel görünüyo bence. fotoğrafı da güzel çekmişin :cat:

Arkadaşın bir tanesi ufak değişiklikler yaparsanız motorunuzda daha keyif alırsınız diye yazmıştı,
bende jant seridi ile başlıyım dedim aslında..
Sade de güzeldi aslında..
Ama bakalım biraz bişiler bulursam deiştirmek istiyorum,
forograflar içinde arkadaşım mimar sinanda radyo tv de okuor sagolsun güzel kareler çıkardı,
neblim soz ucar resim kalır die dusundum :)))

tşkler :)

Herhangi bir eğimli beyaz renk jant şeridi alıp bant gibi yapıştırabilirsin. Ama şeritleri uc uca ekleme eğri oluyor kesik kesik yapıştır daha hoş duruyor. Turuncu janta da sadece beyaz gidiyor zaten.

Tam olarak bu ürün
http://redlinegrafik.com/beyaz-kesikli-jant-seridi

Evet siyah jant olunca bu kesikler 3 4 renk oluyor keyifli duruyor.. sanirim dediğin gibi sadece beyaz guzel olur ama en azindan kesik kesik daha hos durur.. yapıştıramam ben snrm bi destek alirim.. tank pedleri de guzel sitede ;)
Tsk ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar