- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değiştirin derken canınız sıkıldığında baktınız paranız yeni motosiklet almaya yetmiyor şuanki kullanmakta olduğunuz motosikletinizden çok sıkıldınız. değiştirin . ama yenisiyle değil. motosiklet üzerinde bir takım küçük değişiklikler sizin yeniden aynı motosiklete şevkle yine aynı keyifle binmenizi sağlayacaktır. burda tecrübe konuşuyor :cherry: deneyin. !!!
sahibinden e koyduğum ilan 1 ay boyunca kimse aramayınca vardır bundada bir hayır deyip.
yine satmaktan vazgeçtim herşeye rağmen devam edicem.
ancak devam etmem için bir değişilik daha gerekliydi motosikletime.
bir ara çanta taktırmıştım .
ilgiden hoşlanmıyordum. ancak benim motosikletime olan ilgim müstesna olduğu için kendime ,gözüme hoş gelecek bir takım değişiklikler yapmalıydım ki yeniden aynı heyecanla sıfır yeni motosiklet almış gibi olmalıydım. ve bu hissi tekrar yakaladım şuan.
çoğu insanın hayali olan arka lastik hep kalın olsun deriz. yüzde 90 ımız lastikleri büyük motosiklet olsun isteriz. hatta 130 luk lastik yerine 150 lik hatta 160 lık takanlar.
140 lık lastik yerine 160 lık. 160 lık yerine 180 lik
180 lik takan 600 rr larda 190 lık ister genel olarak. insanoğlu doyumsuzdur.
Ben bir iki hafta kadar önce madem lastiği büyütemiyoruz jant ı büyütüp öyle lastiği büyüteyim dedim. servise sordum , sadece jantın büyümesi yetmez dedi rulmanlar bilyeler disk vs vs. baya bir masraflıydı ve riskliydi
bunların yerine 10000 km de olan michelin pilot road 4 arka lastik 3 yerinden fitil yemişti ve fitiller birbirine yakın yerdeydi.
malum önümüz kış karar verdim ve metzeler tourance next 170./60/17 lastiğini aldım.
yağmurda özellikle okadar mükemmel yol tutuşu varki ,
lastik rodajda olmasına rağmen sert frenlemede olsun ıslak zeminde slalom yaptım bir gram yalpalamadı frenlemede bir gram kaymadı.
çok memnunum . sanırım lastik rodajı bitince dahada mükemmel yol tutuş ve fren etkisi verecek.
180 lik lastik riskliydi. ikisinin arası olmalıydı. tam ortası 170 . şuan için memnunum. ve
motosikletim evrim geçirmeye devam ediyor benle beraber.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
102 kg dan 82 kiloya düştüm bu motosiklet sayesinde. çünkü trafikte beyin çok fazla çalışıyor.:cherry::cherry: ha arada virajlarda hafiften yatınca göbek yağlarının erimeside cabası :cherry::cherry::cherry:
[/url][/IMG]
iyi sürüşler kazasız belasız !!! Motosikletinizi değiştirin :cherry:
sahibinden e koyduğum ilan 1 ay boyunca kimse aramayınca vardır bundada bir hayır deyip.
yine satmaktan vazgeçtim herşeye rağmen devam edicem.
ancak devam etmem için bir değişilik daha gerekliydi motosikletime.
bir ara çanta taktırmıştım .
ilgiden hoşlanmıyordum. ancak benim motosikletime olan ilgim müstesna olduğu için kendime ,gözüme hoş gelecek bir takım değişiklikler yapmalıydım ki yeniden aynı heyecanla sıfır yeni motosiklet almış gibi olmalıydım. ve bu hissi tekrar yakaladım şuan.
çoğu insanın hayali olan arka lastik hep kalın olsun deriz. yüzde 90 ımız lastikleri büyük motosiklet olsun isteriz. hatta 130 luk lastik yerine 150 lik hatta 160 lık takanlar.
140 lık lastik yerine 160 lık. 160 lık yerine 180 lik
180 lik takan 600 rr larda 190 lık ister genel olarak. insanoğlu doyumsuzdur.
Ben bir iki hafta kadar önce madem lastiği büyütemiyoruz jant ı büyütüp öyle lastiği büyüteyim dedim. servise sordum , sadece jantın büyümesi yetmez dedi rulmanlar bilyeler disk vs vs. baya bir masraflıydı ve riskliydi
bunların yerine 10000 km de olan michelin pilot road 4 arka lastik 3 yerinden fitil yemişti ve fitiller birbirine yakın yerdeydi.
malum önümüz kış karar verdim ve metzeler tourance next 170./60/17 lastiğini aldım.
yağmurda özellikle okadar mükemmel yol tutuşu varki ,
lastik rodajda olmasına rağmen sert frenlemede olsun ıslak zeminde slalom yaptım bir gram yalpalamadı frenlemede bir gram kaymadı.
çok memnunum . sanırım lastik rodajı bitince dahada mükemmel yol tutuş ve fren etkisi verecek.
180 lik lastik riskliydi. ikisinin arası olmalıydı. tam ortası 170 . şuan için memnunum. ve
motosikletim evrim geçirmeye devam ediyor benle beraber.
102 kg dan 82 kiloya düştüm bu motosiklet sayesinde. çünkü trafikte beyin çok fazla çalışıyor.:cherry::cherry: ha arada virajlarda hafiften yatınca göbek yağlarının erimeside cabası :cherry::cherry::cherry:
iyi sürüşler kazasız belasız !!! Motosikletinizi değiştirin :cherry:
Son düzenleme: