Yunanistan Motosiklet Turumuz Eylül 2015 (14 Gün - 3200 Km)

Harika gezi tebrik ederim.

Uyarı : Videoyu izlemeyin! denizin mavisini yeşilini aşırı kıskanabilirsiniz :mrgreen:

Umarım devamı gelir bu gezilerin keyifle izleriz..

Valla izlemeyin bak akşam akşam benim gibi pijama ile pc başındaysanız moraliniz bozulur :cherry:

Video süper olmuş. Gezide manzara hersey harika. Teşekkür paylaşım için. .

geçen yıl daha uzun versiyonunu arabayla yapmıştım macaristana kadar gidip gelmiştim, bu yaz da motarla yapabilirim cidden çok güzel olmuş tebrikler:)

Geziblog'um yok yapmayı düşünüyorum, teşekkürler görülmesi gereken yerler

Elinize sağlık bravo. Yıllardır planını yaptığım yer, Zakynthos Adası. Bu kısımla ilgili biraz bilgi vermeniz mümkün mü ?

Adaya ulaşım ne kadar, motoru götürmek istenirse ücreti ne olur?
Yukarıdan manzaralı yere ulaşımı nasıl gerçekleştirdiniz, karayolu var mı ?

Geçen ay gerçekleştirdiğimiz Sakız adasından başlayan, Meteora, Lefkada, Navagio Kumsalı, Zakinthos'u ziyaret ettiğimiz 14 günlük Yunanistan turumuz. İyi seyirler!

https://www.youtube.com/watch?v=rqwihbVpMZ0

güzel gezi olmuş. videoda Melissani Cave koordinatlarını girdiğimde (belki de ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur) doğru yeri göstermediğini fark ettim kontrol edebilir misiniz ve eğer hata varsa doğru olanı paylaşabilir misiniz? teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen yıl daha uzun versiyonunu arabayla yapmıştım macaristana kadar gidip gelmiştim, bu yaz da motarla yapabilirim cidden çok güzel olmuş tebrikler:)

r25 ile uğrşaşma xmax bu işi üstesinden gelecektir,

BEYFENDİ ACAYİP KISKANDIM YA SÜPER Bİ GEZİ OLMUŞ.BU GEZININ MALYETI NE OLDU SİZE SENEYE BENDE Bİ DÜŞÜNİYİM BU GEZİYİ.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar