Ne oldu , yolda motosiklet süren bayan gördün de için mi gıdıklandı, ben de alıp bineceğim vuracağım kırbacı mı dedin
Sen bisiklet al, hem bacaklar da açılır aynen
varsa gerçekten motorun kaskı cıkarda beynine biraz oksijen gitsin tatlım

tabii bi beyninde varsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Başlangıç için 20.000 lira iddialı bi rakam. Tabi kimine göre de çerez parası bilemeyiz. İstanbul'da her yıl ocak ayında çok sert rüzgarların estiği günler geçiyor. O dönemlerde de kullanacaksan eğer aldığın motor scooter olursa, öne bi çuval kum at derim. Eğer Msx gibi bişey alırsan seni paraşüt bile kurtaramaz.
scooter almak istesem herelde bi bilene sormam gidip alırım

ve fizik kurallarına görede bi harley kullanamıcam

bu yastan sonra büyücekte değilim

ve geçen gün yamaha r3 gibi ama scooterdan daha kibar bi motor gördüm aradım aradım aradım ve bulamadım o nedir nasıl bişeydir bu yüzden sizlere sorma gereği duydum. ve o gördüğüm motorda öyle beş binlik bişeye benzemiyodu. o yüzden büyük düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Daha hayatında motosiklete dair tek bir tecrübe kırıntısı yok, gelmiş skuteri küçümsüyor. Al sen o parayla 600'lük racing, iyi gider başlangıç için. Bizde rahat ederiz.
doğru söylüyosun motorsikletle alakalı bi tecrübem yok ve bu yüzden soruyorum.

) ve benim tecrübesizliğim ukalalıgım aptallağım yada sen hangi tabiri kullanıyosan bana artık seni neden rahatsız ediyo? komik olma

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
He valla kadin (acaba) oldugu icin de herkes makaraya almadan yorum yapmis. Baska biri acsaydi ortalik "butceni soylesen daha rahat yardim ederiz!" , "ilk once egitim al !" , "binlerce konu acildi googledan ara!" , " 600lukle basla sen", diyenlerden gecilmezdi. Bu da cok sevdiginiz gorunce dayanamadiginiz trollerden iste...
beni ciddiye aldığınız için teşekkür ederim.

lakin ben kendimi yanlış ifade etmiş olmalıyım ki anlasamıyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Honda msx 125 sür. Oyuncak gibi alet. Hem şirin hem naked hem kırmızı ve mavisi çok çekici, hafif, ideal ... Daha ne olsun
Bir tek alınca lastik masrafı var o kadar
Tabi eğitim var mı?
Ekipman var mı?
Ehliyet var mı?
Birde ciddi misin troll mü hahahahaha
aradığım şey bu galiba

) teşekkür ederim

eğitimim yok ekipmanım yok ehliyetim yok ama halledilmeyecek seyler değil. önce istediğimi bulmalıydım onu da buldum galiba

))