- Konu Yazar
öncelikle herkese merhaba.17 yaşındayım ve a2ye yazılmayı düşünüyorum.yazılı sınav aralık ayında varmış heralde kısmetse ona girmek istiyorum.malum motora yen başlayan herkesin en büyük derdi hangi motor olmalı sorusu.ben de aynı sorundayım.ne tarz olmalı konusunda çok kararsız kaldım ancak sonunda cruiser-chopper tarzında olmasında karar kıldım.düşüncem aldığım motoru en az 4 yıl kullanmak.malum üniversiteye gidicem üniversiteyi bitirdikten sonra alacağım motoru büyütmeyi düşünüyorum.ama motor konusunda kararsızım ve daha önce hiç motor kullanmadım.boyum 170, kilom 63, kol ve bacaklarım boyumla orantılı yani uzunluk ya da kısalık gibi bir sorunum yok.internette araştırmalarım sonucunda hyosung gv250'yi buldum.sormak istediğim bu motoru benim gibi 1.70 boyunda birisi kullanabilir mi, daha önce hiç motor kullanmamış birisi olarak motorun cc değeri büyük gelirmi ya da sorun yaşarmıyım ve motorun kalitesi falan nasıldır.birde 2. el piyasası iyimi yani satacağım zaman sorunla karşılaşırmıyım.
eğer motora yakın bir zamanda başlarsam sadece iyi havalarda okula giderken kullanmayı düşüyorum bir de haftasonları biraz turlamayı düşünüyorum.bunun dışında asıl kullanmaya yazın geçicem.
şimdiden teşekkürler.
eğer motora yakın bir zamanda başlarsam sadece iyi havalarda okula giderken kullanmayı düşüyorum bir de haftasonları biraz turlamayı düşünüyorum.bunun dışında asıl kullanmaya yazın geçicem.
şimdiden teşekkürler.