pulsar 200 kullanan-satın alan arkadaşlara söylüyorum , araştırdğım kadarıyla;
- son sürati 140-150 arasında
- konforu olmayan
- şehir içinde kullanımı pek rahat olmayan
- ve 200 lük motora göre çok çok pahalı olan
- üzerine biraz daha koyulsa daha güçlü bi motor alınabilen
- türkiye de pek duyulmamış veya yeni bir marka oluşundan
- ikinci el piyasasının henüz tam olarak oluşmadğından
- satmyaya kalktığınızda size zarar ettirecek bir motoru
sadece şeklim veya tarzım olsun diye 10 bin lira verip , 200 lük makinaya binip 600 lük gibi göstermeye çalışmak hangi kafanın ürünü acaba ??
türkiyede 8-10 bin liraya aldğınız motor (ki 8-10 da etmez benim gözümde) hindistanda ne kadara satılıyor bileniniz var mı ?
kusura bakmayında ya sizin paranız bol yada kazık yemeyi seviyorsunuz.
Hersey pulsar sahibi olmayan su degerli kardesimizin makine konusunda akil sahibi olmadan fikir sahibi olmasiyla basladi.
Ve istisnasiz herkes mzhastasi, mozgur ve bunun kafasindaki arkadaslara nedenini anlamadigim bir sekilde cevap vermeye calisti.
Sonuc olarak 2 koca sayfa bosa yazilip cizildi.
Farkindayim vatandasin biri boyle bir seyle karsiniza cikinca sinirleniyor cevap vermeye calisiyoruz ama bosa kurek cekildigini de hatirlatmak isterim.
Benim onerim bundan sonra boyle zarf atan degerli kardeslerimizin yazilarini istisnasiz begenelim altina harika yazmissin eline saglik, bir konu ancak ve ancak bu kadar guzel anlatilabilirdi, modlarla irtibatlasalim mevzu anasayfada yayinlansin gibi sekilde trolleyelim.
Ters kose yapalim yani benim dusuncem bu arkadaslar sirf can sikintilari oldugu icin bu ve bu gibi paylasimlarda bulunuyor ve bizlerde malesef tongaya dusuyoruz..
Baska fikri olan varsa buyursun soylesin adam uslubuna herzaman saygi duydugumuz Atilla Abi'ye bile nerede yazacagima sen mi karar vereceksin site tapulu malin mi?gibisine atar yapiyor.
Forumda cok enteresan seyler donuyor.Benim temennim en kisa surede bunun farkina varalim...
Hadi selametle..