- Konu Yazar
Az once yasadigim olay: normalde ise motorla gidiyorum ancak bugun yagisli oldugu icin arabayla gittim.Eve donus yolunda giderken donecegim sokaktan tek yon olmasina ragmen ters seritten mavi renkli bir scooter(mavi-yesil kaskli) cikti. ters serit olmasina ragmen o kadar hizli geliyordu ki aracimin abs sini calistiricak sekilde frene basarak durabildim.refleksim sayesinde ucu ucuna arabanin altinda kalmaktan kurtuldu. bana eliyle ve basiyla siddet dolu hareketler yapti, ben de ne diyosun diye elimi sallayinca indi yanima geldi bagiriyor. ne diye bagiriyor dersiniz. onune baksana! onume bakicakmisim.
bakin bu forumda araba suruculerini kiziyoruz bagiriyoruz cagiriyoruz. hakkaten bir kismi bizi arac olarak gormuyor, ciddiye almiyor. ama motorcu arkadaslar da kendini arac olarak gormezse, biri frene gec basar, arabanin altinda geberir gidersin. aklina bilincine guvenmeyen adam binmesin motora.
bakin bu forumda araba suruculerini kiziyoruz bagiriyoruz cagiriyoruz. hakkaten bir kismi bizi arac olarak gormuyor, ciddiye almiyor. ama motorcu arkadaslar da kendini arac olarak gormezse, biri frene gec basar, arabanin altinda geberir gidersin. aklina bilincine guvenmeyen adam binmesin motora.