hız sınırını %30 aşmak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hasdal yolunda sabah saat 8 30 civarlarinda ise giderken hız siniri ihlali yapmışım ve 400 tl gibi bir ceza gelmiş muhtemelen eds den o yolu kullanan arkadaşlar dikkat etsinler. Illa illegal yola teşvik ediyolar bu cezalarla adam motor calar 1 hafta sonra elini kolunu sallar gezer adam plaka söker istediği yerden gecer gider kinse hop dur plakan nerde demez plaka sokmeyelim katlamayalim oraya buraya sıkıştırmayalim dedik sonuc 400 tl oldu sonra vay efendim bu motorcular neden plaka takmaz neden saklar trafikte arac demezler yol vermezler ama köprüden eşit ucret alırlar sen sagdan gidiceksin derler yolun orası derler trafik cezasi yazarlar bi türlü ogrenemediler şu işi e durum bu olunca bizde plaka kapatip köprüden gişeden ücretsiz hiz siniri olam yerlerde hızlı gidiyoruz.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
bu sistemde zerre önemsemedikleri motosikletler için çıkarılan yasaları biz de zerre önemsemeyiz olur biter, aptal aptal hız limitleri olan yollarda tırlar bizi sollarken cezayı da biz yicez ölemi, takmayın abicim takmayın sokarlar o plakayı trafiğin biyerine!

F54

Açık plâka ile gezmek deli cesareti isteyen bi iş ...

391 TL + 15 ceza puanı.. Geçmiş olsun.. Ege turu yaparken r25 le bende 2 ceza yemiştim 391+189 TL. Erken yatır bari de 300 lira civarı oluyor

Motosikleti
XV250 - FZ6
Bana da Aliaga-İzmir yolunda 101km/saat hizla ceza kestiler durdurup. Hiz siniri 99 imis. Elden bir sey gelmiyor, odemedim faiz binip duruyor, her ay %5 faiz sanirim. Dusunmemeye calisiyorum.

Hız sınırlarına uyacağımız yerler az cok bellidir. Biraz daha dikkat edelim.

EDS değil seyyar radarlar arka plakayı okuyup ceza yazabiliyor. Ekip otolarına dikkat.

Benzer konuyu her gordugumde yaziyorum 80 ile (yaziyla seksen) 356 TL ceza gelmisti cevreyoluna baglanan kisminda Piyalepasa`nin. Ulan trafik 70 ile akiyor ordan gecen her arabaya ceza yazilsa devlet vallahi kose olur.

Bir an once katlanir isine girmem lazim.

Benim cezadan cok sonradan haberim oldugundan (tesadufen ogrendim teblig edilmis gozukuyordu) faiziyle odemistim.

Indirimli iken odeyin gecmis olsun

Polis çevirmesine denk gelir de plakan katlanmış halde olursa ceza yersşn diye düşünüyorum. Örneğin önceki akşam Bostancı'da polis çevirdi, ehliyeti sorgulayıp devam dedi. Plaka olmasaydı "güle güle" demezdi sanırım...

eski kafalı biri olarak plakanın orta harflerini çamur ile kaplıyorum :D polis durdurduğunda ise köy yolundan geldim diyorum sıkıntı olmuyor.. metrepol şehirlerdeki arkadaşları bilemem..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deli cesaretinden ziyade cahillik diyelim 😐

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

391 TL + 15 ceza puanı.. Geçmiş olsun.. Ege turu yaparken r25 le bende 2 ceza yemiştim 391+189 TL. Erken yatır bari de 300 lira civarı oluyor

Bendede r25 var katlanir plakalik istanbulda uyguna nerden bulurum bilgin varmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar