Super Moderator
ola ki, ben bunu süremiyorum, satacam dersen, talip olabilirim![]()
Sende herşeye talipsin hareket yok
ola ki, ben bunu süremiyorum, satacam dersen, talip olabilirim![]()
ola ki, ben bunu süremiyorum, satacam dersen, talip olabilirim
bu arada; 50 dk lık video mu atılır mübarek :sunny:
Sende herşeye talipsin hareket yok![]()
600lükle başlanmaz muhabbetine girmeyin diye birde ekabirlik yapıyorsun. Dünyadaki motosiklet eğitmenleri bilmiyor motosiklete nasıl başlanılması gerektiğini sen biliyorsun.
Şu altı boş özgüvende kimse elimize su dökemez. Her birimiz süper yetenekli doğuyoruz anamızdan.
İnşallah şansın yaver gider. Bi minübüsün arkasında, kamyon altında kalmazsın.Kimsenin zarar görmesinden mutlu olmuyoruz.
kanka helva yemeye nereye geliyoz![]()
yok abi öyle demeyelim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin tekeri düz bassın kardeşimizin![]()
![]()
600lükle başlanmaz muhabbetine girmeyin diye birde ekabirlik yapıyorsun. Dünyadaki motosiklet eğitmenleri bilmiyor motosiklete nasıl başlanılması gerektiğini sen biliyorsun.
Şu altı boş özgüvende kimse elimize su dökemez. Her birimiz süper yetenekli doğuyoruz anamızdan.
İnşallah şansın yaver gider. Bi minübüsün arkasında, kamyon altında kalmazsın.Kimsenin zarar görmesinden mutlu olmuyoruz.
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Sadece meraktan sordum, videoda mavi halk otobüsünü uzun süre takip ettin. İçinde kestiğin biri mi vardı, acıba?