Hic korna calmadim desem yeridir. Ses ve goruntu ve kamera dan dolayi ne guzel yol actilar bana bende anlik tesekkur edip nezaketimi gosterdim bana yol acan araba suruculerine. İyi seyirler.
Bu arada videonu beğendim Barodi abi, böyle agresif olmayan tempoda badire atlatmadan sürüşler yaparsın hep inş, bu aşırı trafikte bile motosikletten zevk aldığın belli![]()
dostum o saat'de o kalabalık sahil yolun'da kendine ne eziyet çektiriyorsun dalsana yenikapı kazı alanı yanından kocamustafapaşa ara yoluna ben izlerken bunaldım
cok guzel olmus.
yaklasik -tahminen- 1000e yakin arabayi sollamissin.
1000 kisinin onune gecmissin.
benim motorda ilk sezonum tecrübeli biri değilim ama arabalar çok sıkışık durumlarda bana hep yardımcı oluyorlar. Belki arabaları çizilmesin diyedir ama trafik keşmekeşinde nerde kimden yol istesem veriyor bende onları selamlıyorum. Ben motor kullanmanın aslında herkesin hayali olmasına bağlıyorum![]()
Aynaların tozu alınmışO tarikte arabayla 1 hafta geçirsem bakırköylük olurdum herhalde
![]()
Bu ne biçim trafik böyle.İzmirde sadece belli saatlerde belli başlı bölgeler kitleniyor oda böyle değil geçici millet ona bile sövüyor.
O değilde makineyı ne güzel kullanıyorsunuz![]()
millet trafikten bıkmıs trafigi gösteriyosun güzel olmus![]()