viraj teknikleri

merhabalar . bugun kaza videoları izliyim biraz neden kaza yaptıkları hakkında biraz bilgi sahibi olurum dedim .
2 sebepten kaza yapıyolar yüksek hız ve virajlar

%70 i virajda düşüyor yanlış hızla giriyor ön frene abanıyor vsvs . bunun hakkında internetten ders niteliğinde bi video yazı makale varmıdır acaba ? konuyu açmadan once araştırdım google amcadan ama malesef bulamadım :) daha motosiklet teoriside d r dan gelmedı oyuzden simdilik oturduğum yerde 3-5 şey öğreniyim dedim . iyi forumlar

"Duke 250 iyi midir?" diye sormayı unutmuşun.

ahahahahahahahahahahaha . uzun zamandir bu kadar cok gulmemistim :))) ozaman soriyim duke 250 virajda iyimidir :) . valla bu kadar sıktıgımı dusunmedim kusura bakmayin her konuya yorum yazana ayni soruyu sorunca sizde biktiniz biraz soz bdiaha sormiyacagim :cherry:

Forumun arama kismindan olmadi benim verdigim cevaplar kismindan detayli bilgiler bulabilirsin..

Forumun arama kismindan olmadi benim verdigim cevaplar kismindan detayli bilgiler bulabilirsin..

rahmi barutcu yol egitimi diye bi video buldum . tam anlamiyla olmasada bahsediyor bu tarz video ariyanlar izleyebilir . telefondan giriyorum hep valla forum arama butonunu hic gormedim :) hep googledwn ariyordum

Bileği Bükmek
http://motosiklettv.web.tv/video/twist-of-the-wrist-ii-turkce-alt-yazili-bilegin-dansi__e3qvzufhevq

aman diyim rahmi barutçu ya pek bulaşmayın. youtube den barkın bayoğlu "altın elbiseli adam" diye aratırsanız kanalını bulursunuz. ordaki eğitim videolarının içinde her şey mevcut.

O virajı o hızda dönerlerse kürsüye çıkacaklarını zannediyorlar; oysa kürsüler sadece yarışlarda var ve siz o virajı kaskınızı yere değdirerek bile dönseniz kimse size madalya takmayacak ...

(bi forum yorumunda okumuştum bu kalıbı; "kimse size madalya takmayacak", diye, hoşuma gitti, ne zaman gereksiz risk almaya yeltenecek olsam, aklıma getiriyorum).

(kaskını yere değdiren biri vardı. manyak bi video :) . izleyin, bulursanız. Tabii onlar yarış pistinde yapılan atraksiyonlar.. )

Diğer taraftan; elbette 3 yaşında 3 tekerli bisiklete biner gibi binmenin de alemi yok; hakkını vermek lazım motosiklete binmenin. Viraja zaten 2 tekerli bir araç olduğundan öyle veya böyle yatmadan dönemiyorsun... Eğitim şart elbette ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar