- Konu Yazar
Önümüzdeki ay sonu sınava gireceğim. Bende şimdiden ilanlar da motosiklet bakmaya başladım. Tarz olarak chopper modeline yakınım. Motosikleti uzun yoldan çok İstanbul içi tamamen keyfi amaçlı sürmek için alacağım. Başından beri aklımda sıfır olarak alabileceğim "Kuba Superlight 200" vardı. O olmazsa "Regap Raptor" olur diye düşünüyordum. Motora ne kadar iyi bakarsak o kadar iyi verim alabileceğimizin bilincindeyim. Fakat gerek forumda okuduğum bilgiler gerekse internet de rastladığım çin malı motorların durumunu ve yorumları görünce bütçeme uygun olan 2.el hyosung marka temiz bir chopper arayışına girdim. Yalnız titizliğim hat safha da. Özellikle de bir ürün alırken kafamın rahat olması için 40 kez inceler alırım. Normal de bir ürün alırken her zaman sıfıra yönelirim. 2.el bir motosiklet almak isteyişimin nedeni tamamen bütçe ile alakalı bir durum. Kredi ödediğim için fazla açılıp bütçemi zorlamak istemiyorum. Motor için ayırdığım miktar 6 ile 8 bin arasında. 2 bin TL kadar da aksesuara ayırdım. Tabi ne kadar uyguna motoru alırsam aksesuarı da o denli yüksek tutacağım. Toplam da motosiklet ve aksesuar için 10 bin TL'yi geçmemeye çalışıyorum. Daha önce scooter deneyimim oldu fakat vitesli yi artçı olmak dışında hiç kullanmadım. 2. el motor alırken titiz davranacağım kesin. Bu yüzden motosikleti gösterebileceğim en iyi ustaya göstermek istiyorum. Bu konuda da İstanbul için usta tavsiyelerinizi de alabilirim. Bir de adı üzerinde Usta fakat yine de ustanın motosiklette anlayamadığı, bilemediği bir kusur ya da arıza olma ihtimali var mıdır? Ek olarak; 2.el hyosung motosikletler de bazı ilanlar da rastladığım "garaj motosikleti, kullanamadığım için satılık, araba alacağım için" vb. cümlelerle düşük km'li motosikletler görüyorum. Yanıltıcı, aldatıcı cümleler olmasa gerek.:mrgreen:
Samimi düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar...:thumleft:
Samimi düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar...:thumleft: