hysung ms3 250

Motosikleti
Rsv4+D250
acil bir ms3 250 akışmetresine ihtiyacım var nereden temin edebileceğim bilgili arkadaşların dikkatine ülke içinde bulabilirsem daha pratik olur

Aha hemşerim @cemmoto41 izmitte bulamadın mı ? Sakaryada da bi bakın derim Aradığın malzemeyle ilgili olarak.

O şekilde değildir ingilzicesi muhtemelen. Türkçeye değişik şekilde çevirmişlerdir. Yoksa bulurdun

O şekilde değildir ingilzicesi muhtemelen. Türkçeye değişik şekilde çevirmişlerdir. Yoksa bulurdun

Yok hayır. Karşılığı bu. Ancak sadece Bosch'un akış metre sensörleri filan çıkıyor. MS3 ile ilgili bir şey çıkmıyor. Acaba akış metre değil de başka bir şey olmasın o parça ? Bildiğim kadarıyla bu bir otomobil parçası.

Tahminimce arkadaş oksijen sensörü arıyor.

Motosikleti
Rsv4+D250
Cem kardeşim Serkan ustamıza bir danış istersen. >serkanADH13<
abi kendisine mesaj attım sanırım müsait değil cevaplamadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

motor benden uzakta bu parça bulunamıyormuş bana bu malumat geldi bende acil araştırmaya başladım debimetre diyede geçiyor

Enjeksiyonlu mu motorun ?
Ustan 2-3 fotosunu çekip atsın sana buraya koy bi görelim neymiş

Rölanti valfi olma ihtimali var dediğin şeyin.

Şu yani

75399765cu7.jpg

abi kendisine mesaj attım sanırım müsait değil cevaplamadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

motor benden uzakta bu parça bulunamıyormuş bana bu malumat geldi bende acil araştırmaya başladım debimetre diyede geçiyor

Bi hafta sonu yine toplanırız, İzmit yaparız :) Kocaeli MT'ye haber salarız :) oralarda araştırırız. Gerçi düzcede bulunur diye düşünüyorum. Ama bizim buralarda bulamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar