projeksiyon makinası

Herkese merhaba,

Arkadaşlar forumumuzun bi eski üyelerinden biri ve aynı zamanda kuzenim olan arkadaşa evlilik teklifi için projeksiyon makinası lazım. Kız arkadaşı foruma baktığı için onun nickinden yazamadık veya nickini veremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilicek elinde projeksiyon makinası olan günübirlik verebilicek biri var mı aramızda?

Dipnot: Günlük kiralayan firmalar var fakat bütçe meselesinden dolayı kiralama işine giremiyoruz.

Şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba,

Arkadaşlar forumumuzun bi eski üyelerinden biri ve aynı zamanda kuzenim olan arkadaşa evlilik teklifi için projeksiyon makinası lazım. Kız arkadaşı foruma baktığı için onun nickinden yazamadık veya nickini veremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilicek elinde projeksiyon makinası olan günübirlik verebilicek biri var mı aramızda?

Dipnot: Günlük kiralayan firmalar var fakat bütçe meselesinden dolayı kiralama işine giremiyoruz.

Şimdiden teşekkürler

Ya abicim yapmayin bunlari. Bu kadar romantik olmayin citayi yukseltmeyin. Kotu ornek olmayin.

Ben çıtayı yükseltmiyorum kuzenim yükseltiyor diye not düş kenara. Döverler :D

bende sanırım var eve bir bakmam lazım.. perdesi henüz açılmamış şekilde beklemekte ..
bi iletişime gec kardeşim..
nerde nasıl yapıcak kuzenin, uygun mudur olaya bizimkisi bilemedim çünkü..

bulursunuz inşallah kardeşim. bende olsaydı keşke yardımcı olurdum. umarım olan biri çıkar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam , adresi yazın kargoyla yollıyayım işiniz bitince gönderirsiniz geri , tabi kargo parası sizden )kuşadasından vericem ona göre hesaplayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar