- Konu Yazar
herkese merhaba
bu bolumu yeni gordumgum icin gec actim
yasim 21 universite maden muhendisligi ogrencisiyim esogu . motor ehliyetim cikinca ktm 250 duke alicaz ehliyeti bekliyoruz bakalim 
Aramıza hoşgeldin kardeşimŞimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman
![]()
hos bulduk tesekkur ederim. bu ehliyet cikana kadar nasil zaman gecicek bilmiyorum gidip bisiklet surup kontra teknigini felan yapmaya calisiyorum ����
tek endisem motora bir an once alisip habancilik cekmemek . ve bide kis olcagi icin sizce bahari bekliyimmi yoksa havanin iyi olmasi icin dua edicem karli yamurlu havada surcek kadar tecrubem yok
![]()
Rica ederimMotosikletini almak istiyorsan al hep kar yağacak değil havalar yolunda gittiği bi gün trafiğin olmadığı alanlarda motosikletine alışmak, hakim olabilmek adına sürüşler yapabilirsin. Her sürüş ayrı bir tecrübe katar sana. Motosikletini alınca resimlerini paylaş buralarda adet böyle unutma :cherry:
ahaha hic endiseniz olmasin zaten aliyim gunde 10 tane foto aticam instegrama. bu arada sizce bu motor baslangic icin uygunmudur ? uygun degil diyen kisiye rastlamadim ama her tecrubeli kisiye soruyorum bu soruyu
![]()
Boy ve kilo orantısına oranla motosiklete hakim olabileceğini düşünüyorsan uygundurama tavsiyem trafiğe kapalı alanda bol bol alıştırma yapman , fren mesafelerini ölçmen , virajlara girişler , kontra , ıslak zeminde motora hakim olmak , fren kombinasyonunu iyi ayarlamak vs her alıştırma sürüşünde bir tecrübe edinirsin muhakkak. Motoru binmeden alma en azından üzerine bir otur , yapısı sana agresif geliyor ve tereddütlerin varsa biraz daha araştır
![]()