Tek Teker Dünya Hız Rekoru Kırıldı

Dünya tek teker hız rekoru geçtiğimiz hafta bir ingiliz yarış etkinliğinde Gary Rothwell tarafından kırıldı.

Gary 540 Hp gücünde Turbo şarjlı bir Hayabusa ile 337 km/s hıza ulaştı. Bu rekoru 16 km/s daha geliştirerek kırmayı başardı.

Ekli dosyalar

• tek-teker-hiz-rekoru-ne-kadar.jpg
    tek-teker-hiz-rekoru-ne-kadar.jpg
    58.8 KB · Görüntüleme: 25,194

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Adam 6.vitese attiktan sonra kaldiriyor tekerlegi!
Agustos ayinda buradaki dergilere haberi düsmüstü bu adamin.
O zaman kirmayi becerememisti.
Gerçi rekoru kiramasa da 310 km/h civarinda bir hiza ulasmisti.
Nihayet becermis bravo.

Super Moderator
Adam 6.vitese attiktan sonra kaldiriyor tekerlegi!
Agustos ayinda buradaki dergilere haberi düsmüstü bu adamin.
O zaman kirmayi becerememisti.
Gerçi rekoru kiramasa da 310 km/h civarinda bir hiza ulasmisti.
Nihayet becermis bravo.

540 HP'yi bana taksalar 7. vitese çıkar sonra stopie fln yaparım herhalde :) 10. vites olsa tekere gelir :)

540 beygir nedir arkadaş yaaa beşyüz kıııırk. Merak ettiğim birşey daha var. Tamam sitenin reklam almasını anlıyorum çok güzel birşey ama şu reklamın olayı nedir? ne satıyorlar orda :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
540 beygir nedir arkadaş yaaa beşyüz kıııırk. Merak ettiğim birşey daha var. Tamam sitenin reklam almasını anlıyorum çok güzel birşey ama şu reklamın olayı nedir? ne satıyorlar orda :D
[url]http://i.hizliresim.com/688Oj7.png[/url]

Reklamlar sizin gezdiğiniz sitelerdeki ürünlere göre karşınıza çıkar. Mesela ben bugün kask araştırması yapmıştım ve motosikletaksesuar.com'daki kasklar karşıma reklam olarak gelmişti. GoodleAdsService reklamları sizin ihtiyacınıza göre sıralar ve karşınıza çıkarır. Aslında güzel bir özellik.

Reklamlar sizin gezdiğiniz sitelerdeki ürünlere göre karşınıza çıkar. Mesela ben bugün kask araştırması yapmıştım ve motosikletaksesuar.com'daki kasklar karşıma reklam olarak gelmişti. GoodleAdsService reklamları sizin ihtiyacınıza göre sıralar ve karşınıza çıkarır. Aslında güzel bir özellik.

yaaa bi bırah allaaaasen :D

[url]http://i.hizliresim.com/688Oj7.png[/url]

:queen: ne güldümmm ne güldümmmm :cherry:

Hiç kimsenin işine yaramayacak lüzumsuz bir rekor. Tek tekerin amacı nedir ki, anlamış değilim. Kaldı ki rekorunu anlayım.
Bir gün padişahın karşısına birini çıkarmışlar. Adam birkaç metre uzaktan bir iğneyi atıyor, dik duran başka bir iğnenin deliğinden geçiriyormuş. Padişah "Buna 100 altın verin, 100 de sopa vurun" demiş. Sebebini sormuşlar, "100 altın böyle bir şeyi başarabildiği için, 100 sopa da böyle lüzumsuz bir şeye vakit harcadığı için" demiş. Bu tek teker rekoru da işte bunun gibi bir şey.

Son düzenleme:

DKN

yürekli adammış. türüne az rastlanır kıskanılır

Hiç kimsenin işine yaramayacak lüzumsuz bir rekor. Tek tekerin amacı nedir ki, anlamış değilim. Kaldı ki rekorunu anlayım.

haklısın üstad sonra gider biryerlerde patlarlar motosikleti de şeytan icadı diye yaftalarlar..

adam gibi bin git şuna nedir yahu yok tek teker yok trafikde lastik yakmalar,

geçenler de kırmızı ışığa yaklaşırken ön tekerin üzerinde gitmeye çalışan bir dangalak gördüm az kaldı çakıyordu olmayan beynini asfalta..

Zincir cok bol orada 4-5 beygir kaybetmistir. Bide cok ses yapiyor. Koca rekordan dikkatimi ceken. Birde 545 hp. Istihdam etsek ne ciftlik olur o beygirlerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar